Milyen háztartási gépben találhatok TIP31-es tranzisztort?
Figyelt kérdés
Pl: tápegység? 2.1-es hangrendszer?
Előre is köszi :)
2011. dec. 30. 11:57
1/2 fúróferkó 

válasza:

válasza:A TIP 31 egy NPN tranzisztor. 40 volt, 3 amper amit elbír.
Talán akkumulátoros vagy más egyenáramú kis hajtásokban elképzelhető.
2/2 anonim válasza:
szerintem az egyenáramú feszmérők (pl. számítógépekben, amit használnak is a tuningososok)
Kapcsolódó kérdések:
Hogy kell bekötni egy tranzisztort a kapcsolási rajz alapján?
Nem igazán találtam infót erről a dologról, így megkérdezem itt, hátha valaki vágja. Én sajnos elég kezdő vagyok elektronikából.Adott mondjuk egy ilyen kapcsolási rajz: Ebben a tranzisztor a lényeges, amely élőben így néz ki: (Nem ugyanaz ami a kapcsolási rajzon...
Honnan tudnék beszerezni egy ilyen tranzisztort?
az van ráírva st E KOR - vagy pedig K0R nemtudom hogy az o betű e vagy 0 2001fx e509Kellene a tv-mhez mert ez szált el benne de a tv szerelőm (öreg faszi) nem tudott szerezni ilyet.
A meghibásodott, elromlott elektromos- és háztartási eszközök leadhatóak valahol? Van valami újrahasznosítása ezeknek az eszközöknek? (esetleg alkatrész formában. )
Vagy esetleg leadható elektronikus cikkeket forgalmazó boltban? Dvd lejátszó, vasaló.. ilyesmikre gondolok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!