Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mitől sípol be a tesco biztons...

Mitől sípol be a tesco biztonsági rendszere?

Figyelt kérdés
Kétszer is úgy jártam mostanában,hogy a már befele menet besípoltam a Tescoban. Pedig csak a táskám volt nálam (abban is a szokásos cuccok, parfüm, zsebkendő, toll, fülhallgató stb.) Mitől sípolhat be? Kifele menet is besípolt, de megismert a biztonsági őr így kiengedett egy szó nélkül, de alig merek így már boltokba menni eléggé kellemetlen. Ti jártatok már így?
2012. febr. 4. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg vettél nemrég ruhát? Sokszor van bennük egy érzékelő, ami aktiválja a riasztót.
2012. febr. 4. 18:39
 2/4 anonim válasza:

Legközelebb vegyél magadhoz egy leptopot.DD

Valamelyik ruhádon maradt valami érzékelő amit nem apénztárnál nem "sütöttek"ki.

Addig csipogni is fogsz amig ez rajta van.

Én is jártam így.

2012. febr. 4. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg mágnes záras?...:-)
2012. febr. 6. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Megoldódott! A pénztárcámba volt belevarrva...fel kellett vágnom és kiszedni, eddig azért nem sípolt be, mert le volt húzva. De most újra aktiválódott. A mai napig nem értem minek kellett belevarrni :/
2012. febr. 10. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!