Apple iPhone 4S vagy Nikon D3000?
Tudom hogy nem egy kategória ,de szerintetek melyikre lenne jobban szüksége egy 15 éves fiúnak? én az iphone felé hajlok , igaz hogy van telefonom (htc Desire) , fényképező gépem még nem volt eddig ,de nem is baj mert ugy sem vagyok nagy fotós ,max nyaralásokon vagy kirándulásokon használnám.
Tudom hogy hülye kérdés ,de légyszives segítsetek!
Köszi 15/f .
"...ugy sem vagyok nagy fotós ,max nyaralásokon vagy kirándulásokon használnám."
Már meg is adtad a választ a kérdésedre, a telefont sokkal gyakrabban használnád. A NIKON szuper jó fotómasina (nekünk 3 is van a családban), előbb-utóbb kell majd többféle objektív, fotóstáska, stb. A tapasztalataink szerint pont kiránduláskor, nyaraláskor kissé nagy, és - hosszabb távon - kényelmetlenül súlyos darab.
Ha nem vagy nagy fotós, akkor egyértelműen telefon, azok is csinálnak olyan képet, hogy ha muszáj, akkor jó az is.
Telefon fronton viszont tudnék vitatkozni a 4S-sel...
Egyikre sincs szükséged. A D3000 egyébként is régi már, ha meg ott a HTC, akkor az alma telefon sem kell. Tipikus "valamire pénzt kell elcseszni, mert az milyen menő" viselkedés. Már elnézést, de tényleg.
Inkább gondold végig, hogy nincs-e valamire tényleg szükséged. Ha meg nincs, kösd le a pénzed betétben. Ha máskor nem, majd akkor jó lesz, amikor autó/motor/lakás kell.
Köszönöm a segítséget!
4. : milyen véletlen :DD
5. : hát nem tudom .... szinte mindenem meg van (gamer PC , felsőkategóriás nyomtato ,okos telefon stb.) ....de sztem iphone lesz a dolog vége...
a Nikonnak több értelme van
Desire-el is simán elvagy nem?
ics-vel is?
esetleg wp7?
/desire=dizájör - csak, hogy tudja ragozni/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!