Táblagép kérdések?
Sosem olvasgattam, nem követtem nyomon az erről szóló híreket, mert feleslegesnek éreztem ezt az egész szerkentyűt. Viszont most úgy néz ki, hogy karácsonyra azt kapok. Semmit nem tudok róluk, olvasgatok cikkeket, de az én kérdéseimre nem térnek ki, mert olyan egyértelműek egyébként, hogy csak én nem tudom szerintem :)
Szóval:
1, Annyiban tér el az okostelefonoktól, hogy nem tudunk telefonálni, sms-t írni, ilyesmik, ugye?
2, Milyen net kell hozzá, és hogy?
3, Ha androidos, akkor ugyanúgy ugyanazokat le lehet tölteni rá, amiket egy szintén androidos telefonra?
4, Fényképezni lehet vele? (úr isten, biztos most égettem be magam :DD )
Köszi előre is!
3.Igen azok
4-Ha van benne kam akkor igen
Bocsi h 2x küldtem
1. Van olyan amelyikkel lehet, de a nagy többséggel nem lehet.
2. A WiFi alap, de hozzá lehet kötni az usb sticket mint a pc-hez és akkor lehet a mobilnetet is használni. De nem minden sticket támogatnak. Amibe lehet sim kártyát tenni, azoknál nem gond a mobilnet se.
3. Többé- kevésbé igen.
4. Ha van benne kamera akkor igen. Bár sok értelme szerintem nincs.
1.Nekem is van egy de az enyemen telefonalni nem lehet, de van rajta telefonkonyv.
2.hat aztnem tudom, nekem ezt apum intezi
3.igen
4.igen lehet, de a legtobb nem a minosegi kepekrol hires
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!