Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Piros DEF1 (? ) kiírás háztető...

Piros DEF1 (? ) kiírás háztetőn. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Este hazafelé sétáltam, amikor az Oktogonon az egyik háztetőn észrevettem egy piros DEF1 feliratot. Elég messze volt, sajnos nem tudtam lefotózni. Fekete, téglalap alakú,digitális és pirossal szerepel rajta a felirat. Tudja valaki ,hogy mi lehet? Sajnos a gugli nem segített.

#DEF1
2013. febr. 11. 02:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Az nem DEF1, hanem DEFI lesz, ami egy reklámügynökség, sok helyen helyeztek ki háztetőkre reklámot. Valószínűleg a név ott maradt, vagy csak nem világított a reklámjuk. Erre már rákereshetsz google-n. :)
2013. febr. 11. 05:47
 2/2 anonim ***** válasza:
A DEFI kifejezetten a nagy méretű szabadtéri fény és poszter reklámokra specializálódott.
2013. febr. 11. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!