SOS, SÜRGŐS! Ti ezt megvennétek?
Figyelt kérdés
Az én gépem egy Lenovo g550-es, de már nagyon lassú, folyton lefagy, így 3-4 szerelő után is, kb. 30ezret költöttünk már rá.
olx-en találtam egy laptopot, ami tetszik is meg minden, de nem tudom, hogy milyen lehet 2 év után. 35 000ft ért odaadná nekem az eladó.
Szerintetek megérné megvenni vagy gyűjtsem a pénzemet és várjak a csodára, hátha lesz? nyáron dolgoznék, de most majd a fősulira kellene költenem, de az én gépem meg nagyon a halálán van. Ti megvennétek ennyiért egy 2 éves használt gépet?
18/L
2014. máj. 7. 18:58
1/4 A kérdező kommentje:
Mindegy, hagyjuk is, eladták. xd
2014. máj. 7. 19:13
2/4 anonim válasza:
Szia!:) a hirdetésben lévő gép legalább 5 éves. A te Lenovo gépednél is régebbi, sőt, gyengébb. Segítsek gépet nézni?
3/4 anonim válasza:
Egy teljes újratelepítés sokat segíthetne rajta, szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
6-7-szer volt újratéve, kettő vincseszter csere, billentyűzetcsere, valami a touchpadnál csere és még mindig nem jó. Ja és töltőcsere 2-szer, valami belül megforrasztva.
Az a baj, hogy nem tudom mit lehetne már vele kezdeni. :/
2014. máj. 7. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!