Wouxun KG-UVD1P készülékemen ha lenyomom a PTT gombot akkor csak egy sípoló hang hallatszóik amíg a gombot nyomva tartom és adást kezdeményezni sem tudok. Ötlet?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 11:54
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Gerjed valamiért a mikrofon. Próbáld meg az ujjaddal letakarni hogy változik-e?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem gerjedő vagy gerjedés miatti sípolás, inkább olyan mintha valami hiba jelző sípolás lenne.
2016. febr. 27. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Mi lett a hangszórómmal?
Mélynyomó hangszóróról van szó, mikor beljebb nyomom mikor szól sokkal hangosabban és tisztábban szól, de mikor elengedem nagyon csúnyán szón nem is tudom leírni, mint ha sisteregne és úgy szólna, lehet javítani?
Milyen eszközzel lehet hangot felvenni tisztán? Eszköz beszerzése érdekelne
Láttam már olyat hogy valaki a gallérjára akaszt egy kis mikrofont és valamivel, diktafonnal vagy nem tudom felveszi a hangot
Auto magnó, beinditása? Többilent (képekkel)?
Melyiket kell melyikhez hogy autó nélkül beinditsam? Mármint melyik kábelt kell a - hoz és a + hoz? (12V-s) Képek:
Kb. egy hete, amikor valakivel facebook-hívást próbálok kezdeményezni a laptopomon elmegy a hang- és a videólejátszás. Tudnátok segíteni?
A youtube-n ugyan látom, hogy tölt a videó, de nem indul el, nem ad hangot a fülhallgató sem és maga a laptop sem. Kezdetben még kiírta, hogy nem elérhető a schockwawe (próbáltam újrarakni, letölteni újra, de nem sikerült), de már ezt sem, egyszerűen elmegy minden és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!