Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki otp junioro...

Van itt olyan, aki otp junioros számlával rendelkezik, és gyakran végez netbankkal átutalást? Mennyi egy átutalás díja?

Figyelt kérdés

Nem utaltam még otp junioros netbankon keresztül.

Másik ismerősöm azt mondta, ő szokott utalni, és az utalás díja neki 280 ft volt.

Na most olyan helyzetben vagyok, hogy még 280 ft is sokat számít nekem..

nem nagy utalási összegről lenne szó, 2000-8000 ft között mozgó értékekről.

Kb. hetente kéne utalnom.

Mi az olcsóbb?

Ha interneten netbankkal elutalom, vagy ha bemegyek a bankba és ezt az összeget (pl. hetente 1X kétezer forint vagy hetente 3X kétezer forint) befizetem? (a befizetésről tudom, hogy 0 ftba kerül)

Nincsenek sajnos milliók a számlámon. Ott akarok spórolni, ahol tudok

tehát ha a netes utalások díja 280 ft (tökmindegy hogy 2000 ft-ot utalok át valakinek vagy 10.000.000-ot)

akkor nem utalnék szívesen

De néztem egy olyan OTP oldalán lévő táblázatot ami szerint 0,1% vagy 0,4% egy utalási díj

DE nem tudom, hogy ez OTP junioros emberekre is igaz vagy csak más emberekre...

nekem az ismerősöm azt mondta ő mindig 280 ft/utalási díjjal számol

Ha van valakinek ilyen, légyszi írjon!

2016. jún. 20. 19:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!