Mennyi időbe telik egy 1 perces kézzel rajzolt animáció elkészítése?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kb. egyperces animációt csinálni, de nincs hozzá speciális felszerelésem. Ha kézzel rajzolom meg az összes fázisrajzot mennyi idő alatt készülök el?2016. jún. 25. 18:50
2/3 anonim válasza:
Átvilágítós asztal nélkül hihetetlenül nehéz lesz. Én biztosan nem kezdenék bele így. Ha nincs felszerelésed, én a számítógépes animációt tudom javasolni, spéci cuccok nélkül is lehet jó dolgolat alkotni (mondjuk egy rajztáblát érdemes beszerezni mellé, de anélkül is lehet boldogulni).
Egyébként rengeteg dologtól függ, például, hogy milyen kidolgozottak a karakterek, van-e és milyen háttér van stb. Én most egy három percesen dolgozom, január óta csinálom, de elfoglaltság miatt még csak körvonal fázisban van (még semmi sincs színezve és háttér sincs), ha ez mond valamit.
3/3 A kérdező kommentje:
oh :/ köszönöm a kommenteket. Annira nem tervezem a karaktereket kidolgozni és csak 14 fázisrajz/másodperccel számolok..
2016. jún. 26. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!