Olivér2002 kérdése:
Szasztok! Van egy jó gépem (laptop), amin szaggat a Grand Theft Auto V. Gépem adatai: Intel Core I7 6500 CPU @ 2.50GHz AMD Radeon R5 m335 Intel HD Graphics 520 RAM: 8 Gb 64 Bit Windows 10 Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 21:37
1/7 anonim válasza:
Ez a laptop nem játékokhoz lett tervezve. Nem rossz gép, de ilyen komoly játékokkal nem tudsz rajta játszani élvezhetően.
2/7 anonim válasza:
a videokártya gyengusz, de ha megkértél volna hozzáértőket, akáe itt a gyakorin akár a prohardveren, kaptál volna egy jobb ajánlatot
3/7 |Orfeusz| válasza:
Az a dVGA kb. ugyan olyan izmos, mint az IGP, ezért nincs is sok értelme, hogy benne van.
Ha komolyan játszani akarsz, érdemes lenne venni mellé egy PC-t.
4/7 A kérdező kommentje:
De ez a laptop mindennek megfelel az ajánlott beállításoknál. Még jobb is. 2 vidikártya stb.
2016. jún. 29. 22:06
5/7 anonim válasza:
Tisztázzunk néhány dolgot. Remélem te nem az a személy vagy, aki úgy választ gépet, hogy "Kór íhét meg nyócgigaram, ultrán megy rajta mindeeen!!". Azt a videókártyát meg nem ismerik.. Sajnos több ismerősöm is vett így laptopot. És utána néztem, ez a videókártya nem felel meg a gta 5 rendszerigényének. Ne keverd az asztali variánsokkal. Ez egy nagyon jó kis gép, de nem játékra. Tervezésre, videóvágásra való. Viszont szerintem minimumon el fogja vinni, de tényleg mindent állíts le.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ! Akkor lowra rakok mindent.
2016. jún. 30. 09:04
7/7 anonim válasza:
Én is kinéztem egy nagyon jó laptopot egyszer, nagyon jó teljesítményű, volt eszem, megkérdeztem, hogy milyen annak a videokártyája, és az elég gyenge, játékhoz egyáltalán nem jó.
Így vettem egy jobb gépet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!