A kep also fele teljesen fekete, mi lehet a baj?
Általában erre nem érvényes, bár 300 expó után ki kellene, hogy cseréljék, lévén egy gyári hibás darabot fogtál ki.
#1 voltam!
Nagy valószínűséggel zárszerkezet lesz. Ha van rá garancia, akkor vidd vissza. Ha tényleg 300 expó van benne, akkor szó nélkül javítaniuk kell.
Esetleg ha pesti vagy, vidd be a Camera Kft-be (a Canon hivatalos szervize)
Igen kozben talaltam cikkeket a zarszerkezetrol, hogy
mitol romolhat el es hogy eleg valtozo az idotartama. Arakat is talaltam. Nem veszes abban az esetben ha mar elkopott meg is ertem a cseret. De azert 300 kep utan kb csak velem fordul elo az tuti. Nagyon remelem h egy az egyben cserelik.
Koszonom a figyelmed egyebkent valoban 2x elirtam a garanciat. De csak mert a telom szokozzel elfogadja a javitast, ugy hogy sokszor eszre sem veszem h kulfoldire javitja a magyar szavakat. S mivel mas nyelven tobbet hasznalom a funkcio hasznos, na mar nem ilyen esetekben. En kerek elnezest. Oda se figyeltem olyan ideg volt bennem a gep miatt. :/ Es koszonom a segitseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!