Tudnátok Nikon és Canon tükörreflexes fényképezőt ajánlani?

Figyelt kérdés
Sajnos nemnagyon tudom hogy mit is kell figyelni. Eddig is fényképeztem digitális géppel de most úgy gondoltam vennék egy tükörreflexeset. Olyan 210.000 körüli objektívvel együtt lévő ár lenne a határ.
2016. jún. 21. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
2016. jún. 21. 09:25
 2/5 acelsziv ***** válasza:

"nemnagyon tudom hogy mit is kell figyelni"

Akkor először tanuld meg, hogy mit kell figyelni és főleg, hogy mit kell figyelni ahhoz, hogy a gép jó legyen arra a témára amit fényképezni akarsz. 0 tudással ne akarj ilyen gépet, mert bánni fogod.

2016. jún. 21. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:

"0 tudással ne akarj ilyen gépet, mert bánni fogod."

Ne hallgass rá mert ő neki is 0 a tudása és mégis vett egy tükrös gépet. Ha nem veszel tükrös gépet sosem tanulod meg hogy kell használni. Ha sokszor elolvasod mi az a blende-iso-szentháromság akkor sem fogod megérteni, csak ha használod és kitapasztalod. A 210-ért vett d5200 az alsó kategória a vázak terén + az utazózoomja van de elég jó ahhoz képest hogy utazó.

2016. jún. 21. 12:17
 4/5 acelsziv ***** válasza:

3: Érdekes. És milyen alapon ítéled meg a tudásomat anélkül, hogy ismernél?

Nem tudni valamit és úgy ítélkezni az ostobaság legmagasabb foka.

2016. jún. 21. 12:32
 5/5 paradicsom31 ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen újat vegyél, ki tudja, egy használtban mennyi az expo már.

Mindegy, hogy melyik márka mellett döntesz, mert mindkettő nagyon jó. Videózásra jobb a canon, ha esetleg az lenne Neked a főbb szempont.

Én évekig canon párti voltam, mégis a fent említett Nikon gépet vettem meg, pont ezzel az utazó zoom-mal. Amatőr vagyok, eddig kompakttal fotóztam, de kevésnek tűnt, ezért ezt a gépet rendeltem, ezzel az obival, mert ez "mindenre jó". Nyilván nem fogok vele olyan makrót, portrét stb. csinálni, mint az erre kifejlesztett obik, de megtanulni ezzel is meglehet a legtöbb dolgot, utána pedig lehet bővíteni.

Én táskával venném, valamibe tartani is kell.

[link]

Valamint ne felejtsd el, hogy ehhez külön SDXC/SDHC kártya kell, ami legalább 70 mb/s és legalább 32 gb.

2016. jún. 21. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!