Miért dolgoz fel 20 másodpercig egy 15 mp záridős képet a gépem?
Mindenhol próbáltam utánalesni, de nem jártam eredménnyel, így itt megkérdem.
Szóval van egy Canon PowerShot SX510 HS gépem. 15 mp a leghoszabb zárideje (siralmas), de ami rosszabb, 20 másodpercig, ha nem tovább dolgoz fel egy ilyen hosszú expós képet. Ami meg mondjuk nagyon hátrányos villámparádéknál pl. Mindig akkor vannak a legnagyobb, és legszebb villámok, mikor a gép dolgozik, és nemegyszer vertem már a falba ököllel emiatt. (:D)
A 3. válasz a helyes, sötétképet készít, amin bármilyen képtartalom csak a zaj lehet. És ezzel korrigálja az elsődleges expozíciót. Ha a gépeden kikapcsolható, nézd meg az eredményt.
A 2. válaszoló csak álmodozik, a 15 mp-s expozíció folyamatos, egy db képet alkot és nem "15 másodperc alatt készít egy rakás képet".
Így már érthető
Haverom azt mondja az ő gépe simán feldolgoz másodpercek alatt egy egy perces expót. Bár nem ugyanez a gép, de az is kompakt. Pontod típusát nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!