Xxxhiroxxx kérdése:
Hol lehet budapesten sj4000 hez hallencsét kapni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 22:27
1/2 anonim válasza:
BP-n nem hiszen, hogy nagyon lehet, de talán még sjcam mo.-nál nézd meg, ott lehet venni. DE TAPASZTALAT: Én nem eredeti sj4000 optikát használok hozzá hanem kicseréltem egy hero 4-es lencséjére mert sokan azt mondták hogy ad hozzá egy kis kékes árnyalatot. Én nagyon meglepődtem, hogy mekkora pozitív különbség van köztük. Gopro lencsét pedig valamilyen akciókamerákkal foglalkozó boltba lehet rendeltetni, de lehet, hogy még raktáron is van. Személy szerint én 3000ft-ért ebay-ról rendeltem, igaz 3 hét volt mire meg jött de MEGÉRTE!
2/2 anonim válasza:
Már az sjcam lencséje ad hozzá kékes árnyalatot, a gopro lencse pedig természetes színeket ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!