Lenne egy kérdésem, vettem egy WayteQ x980BT készüléket. A filmeket csak avi -ban játssza le az mkv már nem, lehet-e frissíteni? Vagy valami más megoldás. Minden érdekel.

válasza:Ezek navigációs készülékek, arra gyártják őket.
Aztán, hogy különb legyen a másiknál, amit elbír a hardver, beleraknak még funkciókat. Mondom: amit elbír.
Frissítésről szó sincs, navigációra meg, mert ugye arra gyártották évek múlva is alkalmas lesz, nem szükséges frissíteni.
Nem tudom milyen lejátszó van benne, én jó régen a TCPMP-t telepítettem, de hogy mit játszott le, nemn emlékszem.
Csak a kíváncsiság okán babráltam vele.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Navon vagy Wayteq ?Navonból a lentit néztem. Van valakinek tapasztalata róla ? Illetve megérné +10 ezerért drágábban megvenni európa térképpel ?
Lehet-e valamit feltölteni rá hogy javuljon a fényképezője vagy ez ilyen és nem lehet semmivel javítani?
Usb-n számítógépről elérek mindent, viszont nem tudok másolni a tabletre. Ezt a jelenséget tapasztalom wifin keresztül is(Filexpertet használok). Remélem tudtok segíteni nekem!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!