Kávéfozo darálóval?
Milyet ajánlanátok, 30k alatt?
Jó eros kávét fozzon

A kávé erősége a beletöltött kávébab minőségétől függ elsősorban, de a géptől is.
Nekünk Russell Hobbs 22000-56 kávéfőző van munka helyen, 25 ezer körül vettük.
1. Válaszoló
Jól megorli a kávét?
Hogyha olyan minoségu kávé kerül bele, egy régi típusú kotyogóshoz mennyire hasonlítható?
Köszönöm a válaszodat

Az első álltal javasolt russel hobbs egy filteres gép...
Sajnos darálóst ennyiért nem kapsz, csak valami nagyon lelakott használtat.
3. Válaszoló
Hasonló áron, akcióban találtam ezt, alapból 50 k körül lenne,
Mi a véleményed róla?

"Jó erős kávét főzzön" - na itt már ki is esik, mert a filteres kávénak csak íze/aromája van, ereje viszont szinte semmi, az csak tipikus reggeliző ital, élénkítést ne várj tőle!
Ha igazán méregerős kávét akarsz inni, akkor Neked egy nagynyomású (15 bar) eszpresszó gépre van szükséged! A nagy gőznyomás jobban kipréseli a kávéport, több aroma és koffein szabadul fel, és így a végeredmény egy igazán telt ízű és nagyon erős kávé! A baj pedig itt kezdődik, hogy olyan eszpresszó gép, amiben daráló is van, nincs 30 ezer Ft alatt! A legolcsóbb ilyen:
Ha pedig komolyabb márkás gépet akarsz ilyenből, akkor 80 ezer alatt nem úszod meg!

Mióta lehet ilyen olcsó darálós gépeket kapni? Mikor én vettem 90 volt a legolcsóbb!
De ha ilyen olcsón van darálós gép, akkor végképp nem értem, mi értelme a kapszulásnak...
6. Valaszolo
Es daralo nelkul tudnal valamit turheto aron ajanlani?
Koszonom a valaszt

A darálós k. hangos. :)
A kapszulás meg nebáncsvirágoknak való...

A jófogáson árulnak vadi újat fele áron 1 év jótállással.
De igen, nagyon hangos és nem csak a kv darálásánál, hanem mikor átmelegíti,szivattyúzza a vizet,akkor is.
Plusz számold hozzá az ioncserélt vizet vagy ásványvizet,mert a csapvíztől állandóan vízkövezni kell.
Viszont én szeretem,olyan szép lattékat csinálok vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!