Erről a típusú hűtőről mi a véleményetek?
Hisense RS818N4TIC
Hűtő vásárlás előtt vagyok, alaposan körül akarom járni a dolgot és érdekel a ti tapasztalatotok ha van ezzel a termékkel...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, szeretnék megosztani egy valós Media Markt véleményt és tapasztalatot. 2025 januárban vettem egy ~332k-s De’Longhi kávéfőzőt. 2025.06.12. óta hibás, háromszor javították, most ismét rossz. Három hete nem kapok választ a Media Markttól sem e-mailben, sem...
Azt olvasom az inverteres kompresszorok jók,de mégis látni pár éves, ugyanígy elromlott hűtős hírdetéseket. A szerelő azt mondta ezeket 5-6 évre tervezik. Tényleg így van, vagy csak a side by side hűtők kényesek?
Milyen a minősége? Mosógépet néztem, 5 év garanciát ad a gyártó. Azt sehol nem írják le, hogy hol készül. A Fizz, az EMAG és a Pepita kínálatában találtam csak.
Használ valaki ilyet(vagy a kistestvérét) közületek? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!