Heinner szárítógép Model: HHPD-V10T2CHA++ -előjött egy olyan hiba pl: berakom a ruhákat 2órás programra és egyszer csak 10perc után csipog a gép hogy KÉSZ VAN! nyitom ki vizes a ruha... Mi lehet a baja ?
Keresd meg a dob belsejében (általában a nyílásnál vagy a dob hátsó részén) lévő két vékony, fényes fémcsíkot. Ezek érzékelik a nedvességet. Csekkold le őket, van e rajtuk valami látható szennyeződés réteg és próbáld meg megtisztítani őket puha nedves ronggyal.
Nekem amúgy ezt akkor is csinálja, ha nagyon kevés ruhát rakok be. Ezért ilyenkor be szoktam tenni egy plusz törölközőt is szárazon és tisztán. Ez szokott segíteni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyjából másfél kg ruha került bele és 45 perces finom textil program ment le vele. Nedvesek a ruhák a szárítás után. Lehetséges, hogy annyira kevés víz volt bennük, hogy ezért nem került a tartályba? Vagy a gyári tömlőt cserélni kell?
Kíváncsiságból kinyitottam az ajtót, már szinte tűz forróak voltak a ruhák, de még 44 percet írt ki, hogy annyi van hátra. A pamut és a mix programon is ezt csinálja. Más is tapasztalt már ilyet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!