Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A halogén légkeveréses főzőedé...

A halogén légkeveréses főzőedényben úgy kell sütni-főzni, mint a "hagyományos" légkeveréses sütőben?

Figyelt kérdés
Ez csak egy pároló edény, vagy pirít is, azaz miben különbözik a "halogén" a hagyományostól?
2011. febr. 3. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Magát a halogén fűtőszálat úgy képzeld el mint a reflektorokban lévő izzót, mert valójában az is csak más a kialakítás és a teljesítmény is. A hagyományos fűtőszál csak vörösen izzik ennek pedig normál kb 2700-3000 Kelvin a fénye.De ez a lényegen nem változtat ugyanolyan jó.
2011. febr. 3. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Pirít is, de én nem vagyok érte oda.Sztem nagyon kiszárad benne a hús
2011. febr. 4. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Pirít is, és szerintem meg pont nem szárad ki benne a hús. Valószínűleg nem a megfelelő hőfokon és ideig sütöd a husikat, nekem nagyon finom, szaftos lesz benne minden.
2013. szept. 15. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!