Zug a hosszabbito, mi baja van?
Figyelt kérdés
Decemberben vettuk, eddig jol mukodott. Ma bementem a szobaba es hallom, hogy zug. Egy elektromos futotest volt beledugva, de ki volt kapcsolva. Ket fakanallal kiugyeskedtem a dugot a falbol. A hosszabbiton semmi baj nem latszik, semmi laza huzal, egesnyom, viz vagy mas szennyezodes sem kerult bele. Nincs meg fel eves.
Lehet a futotesttel a gond? Vagy vegyek uj hosszabbitot? Mi tortenhetett?
Elnezest, telefonrol irok. Koszonom a valaszokat.
2014. máj. 7. 14:31
1/2 anonim válasza:
Milyen hosszabbító? Zavarszűrős, esetleg túlfeszültség ellen is véd? Vagy csak egy egyszerű gyártmány? Akkor szokott az egyszerű gyártmány zúgni, ha terhelés alatt van, és kontakthibás valahol, és akkor melegszik is azon a ponton. Az sajnos nem oszt, nem szoroz, hogy nincs fél éves. Ha van benne zavarszűrő, vagy túlfesz. védelem, akkor zúghat, ha nincs jól összerakva, de az nem baj, csak zavaró lehet. Vill.szer.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Vettem egy ujat, azon latom hogy csak 2400-ig lehet terhelni. A futotest meg alapbol 2000 a legnagyobb fokozaton. Nem tudom, van-e benne akarmi extra, a legolcsobb angol elektronika, de biztosan tulterheltuk.
2014. máj. 13. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!