Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi értelme a kerámia főzőfelül...

Mi értelme a kerámia főzőfelületnek?

Figyelt kérdés

Jó drága

Nehéz tisztítani

Érzékeny, egy morzsától is megkarcolódhat

Szivaccsal nem tisztítható, egy órán át sípol, ha egy csepp víz érte

Ha főzés közben letörölnék valamit, nem tehetem, mert oly nagyon biztonságos, hogy leáll, és egy órán át sípol, ha egy csepp víz érte --> helyette hagynom kell, hogy a letörölendő dolog odaégjen es vakargathatom utána az érzékeny üvegfelületről, különben főzni sem hagy


Ha azonban kifut a forró tej, és elárasztja az egész kerámia felületet, akkor nem kapcsol ki magától. Elvárja, hogy ujjal nyúlkáljak a forró tejbe, míg az érintéses "gombokon" valahogy leállítom a vacak gépezetet.


Ki talált ki ekkora hülyeséget, mint a kerámia főzőlap? Amin pontosan úgy odaéghet az étel, mert a fantasztikus elektronikája nem képes időbeállításra sem. Egy óra múlva kapcsol ki. Szükség esetén a tűzoltók ia előbb kiérnek.


2018. okt. 15. 04:52
 1/8 anonim válasza:
egyetértek, ezért van nekem gázrózsás
2018. okt. 15. 06:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem értelek, neked van ilyen, nem nekünk, te vetted és panaszkodsz.

Leszereled, meghirdeted a jófogáson ha nem tetszik.

A főzőfelület egyébként nem kerámia, üveg. A készülék hagyományosan rezsó néven debütált, csak akkoriban még nem állt rendelkezésre az üveg megmunkálás ilyen minőségben, így nemes egyszerűséggel fém burkolata volt, de a belső változatlan, ami valóban kerámia: [link]

Nem tudom honnan vetted hogy nem fut ki és nem ég le, ez bármilyen tűzhely esetén megesik.

Ha kifut a tej, senki nem várja el hogy belenyúlkálj, le lehet törölni a kezelőfelületet, nem lesz tőle semmi baja.

A párom se szeret levest főzni, egyszer azt ajánlottam neki, miért nem teszi be a sütőbe? Minden rendelkezésre áll. Hőfok szabályzás, időzítő, és az se baj ha kifut, alá tesz egy tepsit. Ezzel elültettem benne a gondolatot, azóta pedig gyakran használja. Légkeverés, 80-90 fok beállítás, időzítő, be a fazekat, indulhat a móka. Azóta pl. a húsleves nálunk a sütőben készül.

2018. okt. 15. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 Szirty ***** válasza:
90%

Pont ugyanaz az értelme mint bármely más fajta főzőlapnak a gáztűzhelytől kezdve a villanyrezsóig.

Tehát: Lehet rajta főtt ételt készíteni vagy melegíteni.


Valószínűleg azt akartad kérdezni mi az előnye a többi fajtával szemben...

2018. okt. 15. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:

Azert van mert van olyan hulye aki megveszi.


Kulonben nekem 10 evig volt, soha nem karcolodott lehet tisztitani 10 ev utan ujnak nezett ki

2018. okt. 15. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ti is látjátok: semmi értelme, semmi előnye az üvegkerámia főzőfelületnek.
2018. nov. 27. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezért van nekem gáztűzhelyem. Volt kerámiásom, nem hajtottam föl maximumra, s akkor nem futott ki semmi, nem égett oda semmi. De amúgy egy katasztrófa volt, s rendesen fogyasztott is.
2019. aug. 23. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Az indukciós viszont lehet, hogy még jobb.
2019. aug. 23. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
14 éves és egy karc van rajta
2019. aug. 23. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!