Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért romlik olyan gyorsan az...

Miért romlik olyan gyorsan az iPhone akumlátorja?

Figyelt kérdés

Nem egész egy hónapja vettem egy új iPhone 16 pro telefont és már 98% van az akumlátor állapota.

Nem használom sokat amióta megvettem 59 órát használtam kb.40 óra képernyöidö után lett 99% az akumlátor.

2-3 naponta töltöm a telefont max 80%-ig.

ma 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Idővel lelassul a romlása.
ma 07:45
 2/4 Morzsi007 ***** válasza:

Valóban gyorsabb a csökkenés az átlagnál. Még nagyon új a telefon, lehet fog stagnálni egy bizonyos szinten, ha 80 alá lemegy 2 év alatt, azt azért jelezném feléjük. Benne van, hogy hibás az akku, de ez addigra ki fog derülni.

Nekem most 96%-os 209 ciklusszámmal másfél éves 15 Pro.

Hogy nálad mi okozza, nem tudni, volt jó pár iphone-om, de szerencsére sosem volt gondom ezzel. 1,5-2 naponta töltöm, 95%-ban Magsafe-fel 100%-ig és merítem, ha úgy van 2-3%-ig. Este pl 5%-on van, repülő módban reggelre 4%-ra csökken vagy marad 5%, ami este volt, munkahelyemre beérve teszem töltőre, mivel gép mellett ülök, ott pihen a telefon mellettem, meg tudom oldani. Persze, mindenki más körülmények között dolgozik, nem mindig van lehetőség töltésre, sokan éjszaka töltik és reggel 100%-kal indulnak el.

ma 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak összehasonlító adat, nem szétoffolni akarom, hogy a 2023 januárban vásárolt (azaz közel két és fél éves) iPhone 14-em akksija most a mai napon 83%. Pedig én egyáltalán nem vagyok tudatos és figyelmes felhasználó, összevissza töltögetem, van hogy egész éjjel fenn van, így reggelre 100%-ot mutat stb. Néha, ha nem jutok töltőközelbe, akkor átteszem alacsony módba és akkor intenzívebb használat mellett is kitart másfél napig.
ma 08:55
 4/4 anonim válasza:
Enyém 99% 172 ciklussal 2 év alatt. iPhone 15 Pro Max
ma 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!