Zseblopás ellen is biztosított iPhone 5S készülékemet a múlt héten ellopták. A T-mobile biztosítója mennyire szokott ilyenkor ellenkezni, ha nem tudom 100%-ra bebizonyítani, hogy a telefont ellopták?
A rendőrség a jegyzőkönyvbe is úgy vitte fel: "A buszon nem volt tömet, senki nem állt körém, nem jött nekem senki, senkivel nem érintkeztem. A telefon tisztázatlan körülmények között tűnt el, az is elképzelhető, hogy fenn a buszon esett ki a zsebemből." Ezek alapján kaphatok új készüléket az önrész ellenében vagy megtagadhatja a biztosító?
Válaszaitokat előre köszönöm!
R
Attól, hogy nem volt tömeg még ellophatták. Ezek a mocskok nagyon ügyesek. De ha valaki megtalálta és nem adta vissza neked az is bűncselekmény. Tehát a feljelentés jogos. Csak az nem zseblopás, hanem más bűncselekmény.
De miért nem a T-től kérdezed? Itt legfeljebb akkor kapsz hiteles választ, hogyha egy T-s biztosítós ide téved. Minden más csak feltételezés. Ráadásul ha elolvasod a szerződési feltételeket, abban is benne van, hogy mire fizetnek.
"(viii) a Készülék rejtélyes (megmagyarázhatatlan) eltűnése;"
Ez az a pont ami miatt aggódom, mégis hogy lehet megmagyarázni egy lopást?
Sima elvesztesre is be volt biztositva? Szerintem benne van.
Nem hiszem hogy annyira kell bizonygatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!