Mit kezdjek egy Xperia x8-as hackelt, lezárt telefonnal?
Figyelt kérdés
Van egy Xperia x8-as telom és hackelt. Mivel kaptam egy másikat ezt eltettem lezárva és most nem tudom feloldani, mert elfelejtettem a mintát, túl sokszor próbálkoztam és most már kéri hogy jelentkezzek be a Google fiókommal, ezzel nincs is baj, be írom a jelszót, felhasználónevet, de nem enged bejelenetezni. Lehet hogy kellene hozzá wi-fi, de mivel le van zárva nem tudom bekapcsolni. Mobilnet sincs bekapcsolva talán akkor betudnék jelentkezni. Nem tudom mit csináljak. A gépre se tudom felfuttatni a telefont, mivel ahhoz a telefonon csatlakoztatni kellene a géphez, de a lezárás miatt ezt se lehet. Segítsetek légyszíves.2014. máj. 8. 10:14
1/8 anonim válasza:
Nem azért, de azt látom, hogy valamennyire értesz hozzá, de kevés vagy. Szerintem itt pont ennyire ért hozzá, pláne távolból, nem látva a telefont mindenki. Vidd be szaküzletbe, szakszervízbe, lehet, hogy egy szakembernek, aki ért hozzá (mert nyilván van ilyen) 2 perc. Mi meg itt össze-vissza tippelünk, hogy ezt csináld, azt csináld, mert nem látjuk a készüléket.
3/8 A kérdező kommentje:
Szakszervizbe nem szívesen vinném, mert jönne a kérdés, hogy miért kellett hackelni. :/ Meg nem hiszem hogy tudnának már ezzel a telefonnal mit kezdeni.
2014. máj. 8. 10:43
5/8 Wadmalac válasza:
Sony Update Service-t rakd fel a pc-re és kövesd az utasításokat.
amikor végzett, lesz egy teljesen agymosott, gyári állapotú X8-ad.
6/8 Wadmalac válasza:
Hackelt....ezt részletezhetnéd.
Mert ha van rátéve recovery, bekapcsoláskor nyomott visszagombbal oda belép, ott nyomsz egy full wipe / factory resetet és már jó is.
7/8 A kérdező kommentje:
egy bajom van, hogy a géphez nem tudom cstlakoztatni. Hackdroid van rajta, ha ez segít
2014. máj. 9. 17:23
8/8 A kérdező kommentje:
Wadmalac köszönöm a második válaszod, sikerült!:)
2014. máj. 9. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!