Valaki segítene?
Találtam egy oldalt ahol szerintem klón vagy nem is tudom mijen telefonok vannak de találtam ezen az oldalon egy DOoGEE márkájú készülket érdemes meg venni ?? itt a link is róla
Ilyen Kínából rendelt készülék esetén mindig vedd úgy, mintha nem lenne garancia. Elvileg ugyan szokott lenni, de neked kell a kiszállításról gondoskodnod, ami már a telefon árával összemérhető tétel.
30 ezer forintos ár is csak akkor érvényes, ha szerencsés vagy, és nem fogják meg a határon. Ha igen, akkor még rászámolhatod a vámot, illetve a hazai áfát. Már ~40 ezerbe kerül.
A készülékek minősége is kérdéses. Lehet, hogy évekig használod, de az is, hogy már érkezésekor hibás, vagy hogy hetek, hónapok múlva dönt úgy, hogy nem működik megfelelően - hazai szervizek pedig nem nagyon tudnak mit kezdeni vele. Érdemes szétnézni itt GYK-n, hány embernek vannak problémái kínai telefonokkal (nem tud SMSt küldeni, néha zúg a mikrofon, egyszercsak nem kapcsol be...)
Én is inkább használt készülékek között nézelődnék a helyedben, vagy ha nem ragaszkodsz az Androidhoz, Lumia 520 is tökéletes lehet kb ennyiért újonnan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!