Könyv app android?
A Coolreader az egyik legjobb, a .doc fájlokat ismeri, megjeleníti.
A .docx-t nem ismeri a Coolreader.
Nem lehet, hogy nem .doc, hanem .docx formátumban van a word doksi?
A .docx egyszerűen elmenthető a Word-ban .doc-ként, Mentés másként - Word 97-2003 dokumentumként.
#4 ezt nem tudtam, és a programom sem :( Én csak PDF-ben olvasok.
Calibre egyébként 100 másik formába is tud konvertálni.
#5 A Calibre egy jó progi, én is használom.
Könyvolvasásra (ha telefonon olvasol, a viszonylag kis kijelzőn)) a PDF-t konvertáld át prc, epub vagy ebook formátumra, és próbáld ki a CoolReader-t.
A PDF megtartja a szöveg és oldalformázást, az ebook-nál a betüméret, font, háttérszín, és még sok minden állítható, és az olvasás szüneteltetése után ott nyitja meg ahol abbahagytad az olvasást.
A pdf-t a Coolreader nem ismeri fel, a pdf-t a Calibre programmal tudod konvertálni olyan ebook formátumra, amit a Coolreader felismer.
A .docx-t nem átnevezni kell, hanem az Office-ban Mentés másként – Word 97-2003 dokumentumként!
majd a telóra másolva, küldve megtalálod abban a mappában, ahova raktad, és olvasható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!