Könyv app android?

Figyelt kérdés
Leszedtem egy könyvet word dokumentumban, és telón szeretném kiolvasni, de hiába szedtem le 8 féle progit hozzá, mindegyikkel oda kell tekernem ahol tartottam, mire mondjuk az utolsó 5 oldal lenne vissza lemenne a nap, mire megtalálom. ezért kéne egy olyan mint ami a régi badás telómon volt, ha a 20. oldalon voltam és ott zártam be a feladatot akkor a 20.tól folytatta. Most a cool reader progi van fent, ami fel sem ismeri a könyvet, pedig doc. fájl és mégse látja. Mit ajánlotok?
2014. máj. 16. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor a doc file hibás,milyen könyvet akarsz elolvasni?
2014. máj. 16. 08:54
 2/11 Tengor ***** válasza:
Konvertálás PDF-fé (Calibre v. BullZip) aztán egy normális PDF olvasó, mondjuk a Think Free Office.
2014. máj. 16. 09:10
 3/11 anonim ***** válasza:

A Coolreader az egyik legjobb, a .doc fájlokat ismeri, megjeleníti.

A .docx-t nem ismeri a Coolreader.

Nem lehet, hogy nem .doc, hanem .docx formátumban van a word doksi?

A .docx egyszerűen elmenthető a Word-ban .doc-ként, Mentés másként - Word 97-2003 dokumentumként.

2014. máj. 16. 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Tengor - NEM JÓ, a pdf nem ebook formátum, könyvolvasásra (mobilon) az egyik legrosszabb!
2014. máj. 16. 09:19
 5/11 Tengor ***** válasza:

#4 ezt nem tudtam, és a programom sem :( Én csak PDF-ben olvasok.

Calibre egyébként 100 másik formába is tud konvertálni.

2014. máj. 16. 09:31
 6/11 anonim ***** válasza:

#5 A Calibre egy jó progi, én is használom.

Könyvolvasásra (ha telefonon olvasol, a viszonylag kis kijelzőn)) a PDF-t konvertáld át prc, epub vagy ebook formátumra, és próbáld ki a CoolReader-t.

A PDF megtartja a szöveg és oldalformázást, az ebook-nál a betüméret, font, háttérszín, és még sok minden állítható, és az olvasás szüneteltetése után ott nyitja meg ahol abbahagytad az olvasást.

2014. máj. 16. 10:32
 7/11 A kérdező kommentje:
PDF-et sem veszi le, tudom olvasni a quickoffice progival nem az a baj, hanem az hogy már majdnem a felénél vagyok, és ha olvasni akarom másnap akkor keresgélnem kell hogy hol tartottam, elkezdek tekerni.. "jó ez már volt" tekerek tovább "hű ez sok" vissza vissza.. előre előre és negyed órát szórakozok mire megtalálom a 80nem tudom hányadik oldalt ahol abba hagytam. Egyébként, eredetileg a neve az xy.docx volt de átneveztem xy.doc ra és nem is látja a progi, csak üres mappákat talál a telómban.
2014. máj. 16. 11:19
 8/11 A kérdező kommentje:
leszedtem PDF-ben is de ezt se látja. a CoolReader
2014. máj. 16. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:

A pdf-t a Coolreader nem ismeri fel, a pdf-t a Calibre programmal tudod konvertálni olyan ebook formátumra, amit a Coolreader felismer.

A .docx-t nem átnevezni kell, hanem az Office-ban Mentés másként – Word 97-2003 dokumentumként!

[link]

majd a telóra másolva, küldve megtalálod abban a mappában, ahova raktad, és olvasható!

[link]

[link]

2014. máj. 16. 11:58
 10/11 A kérdező kommentje:
infosnak tanulok ès pont tanultuk h ha pl alma.docx a file ès letörlöm az xet akk sima doc lessz. ha alma.jpgt írom át alma.JPEGre akkor jpeg formátuma lesz
2014. máj. 17. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!