Milyet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lumian belül melyik telefont ajánljátok? Én a 920-ra gondoltam szerintetek az milyen telefon?2014. máj. 17. 09:43
21/28 Saavedro válasza:
A Note 3-ról érdemes a MobilarenaTV-n tartott bemutatót végignézni...a 10. percnél konkrétan úgy kifagy, hogy reboot kell. Az S4 miért lenne jobb? Hiába erőmű, ha a Samsung csinálja a ROM-ot, meg a Touchwiz-t...
22/28 anonim válasza:
MobilarenaTV... apám
azok aztán a szakértők
ecseri piacos cigányok szintje
23/28 anonim válasza:
Te aztán jobban értesz ehhez ugye? :D
24/28 anonim válasza:
Úgy látszik külön szakértelem kell ahhoz, hogy egy Note3-at megakasszanak... ja nem! Szánalmasok vagytok a 37-es barátoddal együtt!
25/28 anonim válasza:
Még ide pont nem írtam. :)
A touchwizt le lehet cserélni a playben ha azzal van bajotok.
Nem winfospóni hogy csempe szines mozgatod és annyi. :)
26/28 anonim válasza:
Nincs különöseb bbaj szerintem a TouchWizzel, de a Lumia 920 jobb mint az S4 ez tény :)
27/28 Saavedro válasza:
"A touchwizt le lehet cserélni a playben ha azzal van bajotok."
A ROM-ot marhára nem fogod egy alkalmazásboltban lecserélni, ennyire értesz hozzá???
28/28 anonim válasza:
Touchwiz alatt az uira gondoltam.
A romot meg a google segítségével lelehet cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!