Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet megcsinálni,...

Hogyan lehet megcsinálni, hogy a telefonom csak akkor jelezzen a facebook üzenetekre ha éppen akkor érkeznek? (Kijejtve lent)

Figyelt kérdés

Tehát sokszor laptopon netezek és akkor a telefon zárolva van és nem kapcsolódik a netre. Gépen kapok üzeneteket facebookon de válaszolok is rájuk, szóval nincsen olvasatlan üzenet. És ekkor feloldom a telefont, elkezdi betölteni az addig kapott üzeneteimet, amíg zárolva volt és rezeg nekem órákig...marha idegesítő.

Jó lenne ha meg lehetne oldani, hogy ha nincs olvasatlanom akkor csak simán frissítse magát a teló ne tegyen úgy mintha most kaptam vna ezer üzenetet.

2016. jún. 19. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
sajnos ugyanebben a cipőben járok én is....ha valaki tud valami okosat, írja meg, engem is nagyon idegesít.... kérdező milyen telód van?
2016. jún. 19. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
IPhone-on nem csinál ilyet. Androidod van?
2016. jún. 19. 23:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Sony Xperia SP.
2016. jún. 20. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az a hiba oka, hogy amikor zárolva van a telefonod, akkor a wifit is blokkolja a telefon akkumulátor takarékosság miatt. Beállításokban tudsz matatni kicsit.

Nekem Androidos (4.4.2 KitKat) Lenovo A328-as telefonom van, én így állítottam be:

Beállítások -> WLAN -> Jobb felső sarokban a 3 pont -> Speciális -> Tartsa bekapcsolva a WLANt alvó üzemmódban

itt van 4 lehetőség, nekem a "mindig" van bejelölve.

Ezáltal ha zárolva is van a telefon, a wifit nem lövi le, és ha működik normálisan a Messenger (a frissítéssel nem toltak el semmit :D) akkor jelez, ha kaptam üzenetet.

2016. jún. 20. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!