Milyen telefont lenne érdemes venni?
#5 Hát tényleg nem is igaz már, hogy csak az Iphone időtálló. Azoknak a fanoknak a szövege, akik elkeseredve jöttek rá, hogy az android is rég behozta a stabilitásbei lemaradását, de valamivel azért mégis fikázni kell..
Szerintem azt vedd, amit kinézet, és funkcionalitás szempontjából a legjobban kedvelsz. Ha kis kijelzőre vágysz és maradsz az Iphone-nál, akkor SE, ha nagyobb, akkor 6s/6s plus (fontos, hogy hosszú távra az elérhető legújabbat vedd).
Ha android, akkor a felsoroltakon kívül mindenképp nézd meg az LG G5-öt is, mert például kamera szempontjából az egyik legjobb.
De nyugodtan merem ajánlani a huawei telefonokat is: P9, mate8, mate S.
Szerintem ne várd meg a 7-et, ami ráadásul valószínűleg nem is ezen a néven fog majd megjelenni, mert ezt a nevet jövőre szeretnék bedobni. Szóval a szeptemberi iPhone-ok nem lesznek nagy durranások, mert az 2017-re várható.
Ha maradnál az iPhone-nál, akkor 6s (vagy Plus) vagy SE legyen.
Samsungban az S7, S7 edge, S6 Edge Plus nagyon jól sikerült készülékek, DE ha ennyire drágában gondolkozol, és Androidban, akkor én mindenképpen Nexus-t vennék, azon belül is Nexus 6P-t (mivel minden Nexus a Google referenciakészüléke, ezért gondosan figyelnek arra, hogy az Androidből a lehető legtöbbet hozzák ki.)
Utolsó, az időtállóság egyáltalán nem ezt jelenti, fogalomzavarban szenvedsz :D
Amúgy honnan veszitek, hogy a mostani androidos telefonok időtállóak? Ez szerintem majd csak 3-4 év múlva derül ki, mikor már az S6, S7 és társaik réginek számítanak, most még nem lehet tudni.. Én inkább nem kockáztattam, és a kérdezőnek is iPhone-t javasolnék, ha ismételten hosszútávra tervezi a telefonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!