Pendrive formázása. HELP PLS. Segítség?
Sziasztok...
Vettem 2napja egy xiaomi mi box s keszüléket!! Használtam, jól szuperált... radugtam egy hasznalt, adatokkal teli pendrivet amit szépen olvasott is... volt rajta videó, kép.... olvasta szépen... fogtam a pendrivet és leformáztam win 10el... ezek utan látta a xiaomi, de használni nem tudtam mert ezt dobta ki es pile explorer file kezelőben, amikor barmit masolni, áthelyezni akartam...
Ezutan kis olvasgatas utan talaltam egy programot, rufus.. ezzel formaztam a pendrivt... probáltam mindent: exfat, fat32, ntfs... a particio sémat is állitgattam... probáltam mindket verziót.. azthiszem MBR és GPT a neveük... mindket opciót probaltam...
Ha rufusal formáztam, és bármilyen beállítasi lehetőséggel, akkor látta a tv box, le is játszotta a tartalmakat, de megincsak rámasolni, róla törölni, stb.... nem engedett, hanem ezt irta ki a tv box
Vicc, hogy formázás előtt minden jól működött... gyári visszaállítást is csináltam már, és ugyis marad mindez... mivel nincs sz.gepem, ezért erröl akarnek torrentezni, ami működik is frankón, de mivel 8gb a belső tarhely, sokra nem megyek vele...
Kérem szépen aki tud, segítsen!!
Kösziii
Másik, zenékkel teli pendrivet dugtam most rá... lejátszik mindent, de mozgatni, törölni nem enged ennél sem... hogy komolyan verjem már bele....olyan lehetőseget kinal a tv box hogy törlés, illetve formázás eszköztárhelyként... de ha ramegyek, akkor oké, leformázza magának... de AKKOR!!! se enged semmit oda rakni.. max felmasolja a gyárilag addig telepített dolgokat, aztan felszabadul a belső memoria és ennyi!!!
De most leformáztam ezt is... csak nem állitottam be elsődlegesnek, és nem rakattam vele át minden dolgot... erre mit ir ki ha bele akarok lépni?? Amit eddig!! Válassza a tárhely gyökérkönyvtárát a működéshez szükséges jogosultságok megadásához...
Vicc!!!
Mivel tegnap estig nem találtam olyan filekezelő programot amivel a lépések vegig vihetőek lennenek.. azt irta miutan leokéztam, hogy nincs megfelelő alkalmazás a művelethez!
De talán megoldódni látszik a dolog! Tv boxal nem szabad formáznom a pendrive ot mert utana használhatatlan... csak sajat dolgaibol rakna oda párat...
Letöltöttem az es file explorer pro-t és az másol, athelyez.... bár annal is van hogy nem akarja.... de 10böl 7x sikerül...
Mondjuk komolyan nem értem ezt az egészet, de talan sikerül...
Vagy vissza küldöm a mi boxot, 2heten bellül vagyok, és veszek egy nagyobb belső tárhelyel rendelkező beelink gt1 ultimate-t
Normális esetben ennek így kellene működni:
Az SD-kártya behelyezése után értesítést kap.
Az értesítésben koppintson a Beállítás lehetőségre.
Koppintson a kívánt tárhelytípusra.
Hordozható tárhely:
Áthelyezheti egy másik eszközbe az SD-kártyát és a rajta lévő fájlokat, például fotókat és zenéket. Alkalmazásokat nem helyezhet át hordozható tárhelyre.
Belső tárhely:
Csak ehhez az eszközhöz tartozó alkalmazásokat és adatokat tárolhat. Ha áthelyezi az SD-kártyát egy másik eszközbe, az SD-kártya tartalma törlődik (ún. „formázás”). Miután az SD-kártya tartalma törlődött, használhatja más eszközön is.
Az SD-kártya beállításához kövesse a kijelzőn megjelenő lépéseket.
Ha befejezte, koppintson a Kész elemre.
--------------------------
Hordozható (független) tárhelyként a klasszikus MBR-alapú lesz.
Belső tárként GPT rendszerű és "összefűződik" a belsővel, külön nem használható.
Probaltam mindent, nem jó sehogy! Kivéve egyet... apkmirrorrol letöltött es file explorer pro néha, 10böl 6x kb enged áthelyezni mindent mindenhova, de ebben az esetben a pendrive-ot a tv boxal ne formazzam, mert utana az es explorer se ismeri fel... ugyhogy én feladtam... vagy athozom szuleimtol a pc.-t és ott torrentezem,aztán rá pendrivera aztan bedugom boxba, lejátszom, vagy küldöm vissza a boltnak a francba....
Köszi hogy probaltál segiteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!