Jelenleg úgy tudom, hogy 3 tv csatornát lehet úgy fogni, hogy nincs lekódolva. Azt olvastam valahol, hogy júniustól a 3 helyett 7 csatorna lesz ingyenes. Mely csatornák ezek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 14:41
1/4 anonim válasza:
Hát M1 RTL TV2 Duna TV Cool TV is azt hiszem meg még pár csatorna de jobban jársz akkor már ha bekötsz valami jobbat és pár ezer forint,szerintem nincs olyan ember aki ne bírna ki 2-3000ft-ot és máris lesz 27+ csatornája :)
3/4 anonim válasza:
Már most is tudod fogni.
4/4 anonim válasza:
A három analóg csatornát fogják lekapcsolni: M1, TV2, RTL Klub.
Digitálisan már most is 7 csatorna fogható ingyenesen (kódolatlanul): M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna World, TV2, RTL Klub, Euronews (plusz egy MindigTV infócsatorna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!