Felettem lévő válaszoló: te Samsung díler vagy?? A passzív 3D-nek is megvan az előnye, hogy könnyebb a szemüveg, nem kell bele elem és lehet hogy az aktívtól fájni fog a fejed. Ha 3D-ről van szó, akkor döntsd el, hogy melyik technológia tetszik jobban, mindenképpen élőben próbáld ki. Márkában meg annyi, hogy az Orion egy utolsó szutyok kis kínai vacak. Annál még a Csamcsung is jobb, bár én részemről inkább a Panasonicot nézném meg, hogy milyen a kínálatuk.
2013. aug. 8. 17:30
6/7 anonim válasza:
Nem vagyok Samsung deeler (sajnos).
Csak van némi tapasztalatom a márkát illetőleg (30 év) nem sok ugyan,de arra bőven elég hogy tudjam melyik márkára tegyem a voksom.
Az aktív szemüveg igaz nehezebb pár grammal de sérvet nem kap tőle az ember az elem meg kb.100Ft hozzá,és 150-200 órát simán kibír,fejfájást nem tapasztaltam sem én,sem az jó pár ismerős aki szintén ezt használja.
Az ember ugyebár nem egész nap néz 3D-s filmeket max hetente 2-3 filmről van szó,az pedig nem okoz semmiféle traumát.
2013. aug. 9. 07:41
7/7 anonim válasza:
Akkor a kérdezőnek: ha bírod, akkor vegyél aktív 3D-t, de az Oriont kerüld el. Nézz meg párat, aztán döntsd el, hogy melyik a legjobb ár/érték arányú, mennyi garancia van rá, mennyi kiegészítő jár hozzá, mérlegelj, hogy melyik a legfontosabb szempont és hozz döntést. Ja és egy tipp, hogyha Samsung TV-t veszel, erősen ajánlom, hogy ne a szlovákiai gyárból származzon, mert tudom, hogy mi folyik ott. Leesik a TV a futószalagról, ennek ellenére visszarakják, kifelejtik a 3D szemüvegeket, 1 méter magasról beledobják a dobozba stb. és ez nem vicc, vagy lejáratás akart lenni, ezek csak tények. Többen hagyták már ott azt a gyárat, hogy ide soha többet nem jön vissza dolgozni, úgy bánnak az emberekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!