Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Erről a tvről mi a véleményetek?

Erről a tvről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Orion PIF32D3D
2013. aug. 8. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Tvből csak samsungot vagy panasonicot.
2013. aug. 8. 09:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló jól mondja inkább a Samsung TV-k valamelyikét válaszd itt van két hasonló készülék.

Ráadásul nagyon komoly Samsung garanciát kapsz,ami nem mellékes.

[link]

[link]

2013. aug. 8. 09:30
 3/7 A kérdező kommentje:
De én 3d tvre gondoltam
2013. aug. 8. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocsi!

A te döntésed,de a passzív 3D amit az Orion tud(az LG is passzív) nem veheti fel a versenyt az "aktív" 3D-vel (a Samsung TV-k aktív 3D-ek).

A passzív 3D-nél feleződik a felbontás (az 1080p-nek a fele vagyis csak 540p) az aktív 3D-nél nincs ilyen veszteség.

Ezek 3D-s TV-k.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 8. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Felettem lévő válaszoló: te Samsung díler vagy?? A passzív 3D-nek is megvan az előnye, hogy könnyebb a szemüveg, nem kell bele elem és lehet hogy az aktívtól fájni fog a fejed. Ha 3D-ről van szó, akkor döntsd el, hogy melyik technológia tetszik jobban, mindenképpen élőben próbáld ki. Márkában meg annyi, hogy az Orion egy utolsó szutyok kis kínai vacak. Annál még a Csamcsung is jobb, bár én részemről inkább a Panasonicot nézném meg, hogy milyen a kínálatuk.
2013. aug. 8. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Samsung deeler (sajnos).

Csak van némi tapasztalatom a márkát illetőleg (30 év) nem sok ugyan,de arra bőven elég hogy tudjam melyik márkára tegyem a voksom.

Az aktív szemüveg igaz nehezebb pár grammal de sérvet nem kap tőle az ember az elem meg kb.100Ft hozzá,és 150-200 órát simán kibír,fejfájást nem tapasztaltam sem én,sem az jó pár ismerős aki szintén ezt használja.

Az ember ugyebár nem egész nap néz 3D-s filmeket max hetente 2-3 filmről van szó,az pedig nem okoz semmiféle traumát.

2013. aug. 9. 07:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor a kérdezőnek: ha bírod, akkor vegyél aktív 3D-t, de az Oriont kerüld el. Nézz meg párat, aztán döntsd el, hogy melyik a legjobb ár/érték arányú, mennyi garancia van rá, mennyi kiegészítő jár hozzá, mérlegelj, hogy melyik a legfontosabb szempont és hozz döntést. Ja és egy tipp, hogyha Samsung TV-t veszel, erősen ajánlom, hogy ne a szlovákiai gyárból származzon, mert tudom, hogy mi folyik ott. Leesik a TV a futószalagról, ennek ellenére visszarakják, kifelejtik a 3D szemüvegeket, 1 méter magasról beledobják a dobozba stb. és ez nem vicc, vagy lejáratás akart lenni, ezek csak tények. Többen hagyták már ott azt a gyárat, hogy ide soha többet nem jön vissza dolgozni, úgy bánnak az emberekkel.
2013. aug. 9. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!