A laptopom egyszerűen haldoklik bakoplcsol aztán hirtelen kijelenkezik mi a teendő?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Amikor belèpnèk a multiplayerbe azt irja ki hogy "player is too young". Olvastam hogy minimum a 14 eves a korhatar de en mar elmultam annyi. Kerlek segitsetek!!
Sziasztok! HDMI kábellel szeretném összekötni a a két eszközt, csak éppen azt nem tudom, hogy mit-hogyan kell csinálni. A tv-n 3 HDMI bemenet is van, pc-n 1. Mit-hova kell kötögetni? Próbáltam mindegyikbe már, de egyikre sem reagál sem a tv, sem a pc. Mit csinálok...
üdv van egy hyundai MB-9730-s androidos tabom. újra lett telepítve és nem érzékeli a billentyűzetet . és ezt írja ki the application android keyboard has stopped unexpectedly és ha sd kártyára rátettem ezt a progit mert letöltöttem akkor hol találom ???
Budapesten vásároltam egy Kindle paperwhite-t, egy éves garanciával. 25nap után elromlott, visszavittem az üzletbe ahol vásároltam, ott átvették azzal az ígérettel hogy elküldik megszerelni és 30-35nap múlva átvehetem. Tudomásom szerint a kindle-t nem igazán lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!