PS3 super slim kompatibilis 320GB-os HDD?
Ezt a merevlemezt néztem ki: [link]
Tudom, hogy notebook hdd kell (2.5"-os), sataII-es és 5200rmp-es. Azt nem tudom, hogy ez a merevlemez FAT32 formátumú-e, amilyen kell a ps3-ba. Amennyiben nem, akkor tudnátok olyan merevlemezt ajánlani ami Fat32 formátumú? Amennyiben ilyen nincs, hogyan tudnám formázni?
Minden vinyót olyanra formázol, amilyenre akarsz.
Az viszont biztos, hogy rohadt drága és nem éri meg.
Ez nagyobb, olcsóbb, és megbízhatóbb.
Miért kell neked a FAT32?
Külső HDD-nek bármilyen USB csatlakozású KÜLSŐ merevlemez megteszi (lehet az akár 3,5"-os is.) és a FAT32 formatter nevezetű programmal tudod FAT32-re formázni. [link]
Amit kinéztél az külső merevlemeznek nem alkalmas, hacsak nincs hozzá USB-s külső HDD tokod.
Ha viszont belső HDD-t akarsz cserélni, akkor a feni HDD oké. Bár ugyanezétrt az árért máshol 500-ast kapsz. [link]
De nem kell formáznod, mert beépítéskor a PS3 megformázza magának. A HDD csere folyamatáról rengeteg videót találsz a youtobe-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!