A laptop hirtelen leállt. Túlmelegedés?
A laptop 3 óra használat után hirtelen kikapcsolt...
Olyan, mintha áramot se kapna.... Felteszem tölteni, akkor se a töltés jelző ikon nem világít, ha pedig előbb a konektorhoz csatlakoztatom a töltőt, aztán a géphez, akkor pedig a töltőn lévő lámpa elalszik....
Acer Aspire 5750ZG... Lassan 2 éves lesz a gép...

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok ,hallottam hogy ezek a gépek gyakran túlmelegednek meg hasonlók. Az tény hogy az enyémnek is elég meleg szokott lenni az alja, és a hűtésnek is van néha hangja rendesen, de eddig még komolyabb probléma(pl. kikapcsolódás..) nem volt. Ma leszedtem SpeedFan...
ez ugy volt hogy feltetem a windows 8-at es par nap mulva kezdte el ossztán egyre jobban,most pedig ratetetem a Windows 7 Ultiame-t de igy meg jobban amugy alapbol Windows 7 Home Premium-os mi lehet a baj?
Az alapjáraton kb 50-55 c° netezésnél 60-64 c° interneten videónézésnél 70-75 c°. Az a probléma hogy későn kapcsol be a ventillátor (75 c° nál) az a kérdésem hogy mivel lehetne ezt megváltoztatni? milyen programmal? SpeedFant próbáltam, sajnos nem tudja beolvasni a...
Már egy ideje fent áll ez a probléma. Egyes játékok mellett annyira túlmelegszik, hogy még ki is kapcsol. A ventilátora szinte mindig a maximumon megy.Fél óra Minecraft mellett ilyen hőmérsékletet produkált:
Ez a pontos típusa.Még garanciás, karácsonykor vettem. Mostanába komolyabb játékoknál túlmelegszik, gyakran le is áll. Ilyenkor lecsökken az FPS is. Mit ajánlotok?
Milyen alátétet javasoltok? Hol és mennyiért érdemes venni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!