Upc antennaba bele log par ag es amiat nincs jel ez letezeik?
Figyelt kérdés
Itt elek Londonban kototem othon UPC elofizetest. Hivtam egy szakit aki hoz antennat be is koti be is alitsa a balkonunkon. De a balkonunk elott kb 10metere van egy fa. Es annak par aga elmeletileg belelog a jelbe. Ezletezik es ha igen h tudom megoldani anelkul hogy barmit csinaljak a faval. Amugy probaltuk minden szogbe h kikeruljuk a fat de nem jott ossze. Mitt tegyek?.Nincs valami belteri megoldas vagy erosebb antanna vagy hasonlo otlet?#Upc.digi.antenna.parabola.tv.musor.jel
2014. máj. 7. 14:37
1/5 anonim válasza:
Vagy megmetszed a fát vagy olyan helyre rakod fel ahol nem lóg bele semmi. Más lehetőség nincs.
2/5 A kérdező kommentje:
Enyire szamit barmi aprosag ha elotte van?
2014. máj. 7. 18:23
3/5 anonim válasza:
Ennyire. És milliméterre pontosan kell beállítani a műholdra is.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor megszivtam.koszonom a valaszokat.es csak ilyen parabolaval tudok racsatlakozni masfele megoldas nincs?
2014. máj. 7. 21:14
5/5 anonim válasza:
Londonban biztos van kábel tv is. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!