Ps3-on nem megy a PlayStation Store. Mit tudnék vele kezdeni?
Leakartam írni csak épp nem voltam ps közelben. Amugy ezt írja ka:
,,This service is not available in your country/region. "
Ez egyszerűen sehogy sem lehetséges. PS Store azon kívül, hogy már itthon is van, akármelyik ország Store-jára regisztrálhatsz, és beenged.
Biztos vagy te benne, hogy a Store-ra akarsz belépni?
Nos, Magyarországon már van Store, de pár környező országban még nincs. A régiódat azzal határozod meg, hogy milyen lakcímet adtál meg az accountod regisztrálása során.
Pl. ha Szerbet, akkor ezt a hibaüzenetet kapod, amit leírtál.
Azaz feltételezem, hogy nem Magyarországi címet adtál meg.
Megoldás, hogy készítesz egy új accountot azon országra szóló lakcímmel, amilyen store-t szeretnél használni.
(Google-ban nézz az adott országban egy hotelt és annak a címét regeld be. Például az én USA accom szerint a New York-i Hilton Hotelben lakom... ;) )
Három dologra érdemes figyelni.
1. Később nem lehet migrálni, azaz hiába lesz store a te országodban is, nem lehet a címet módosítani, nem lehet a megvásárolt játékokat átvinni.
2. Az Európai és Amerikai tartalom minimálisan de különbözik, a PS plus pedig adott hónapban rendszeresen más játékokat ad, viszont egy éven belül nagyjából ugyanazokat. Tehát nem éri meg mindkettőbe regisztrálni.
3. A Magyar Store is angol nyelvű, tehát csak a nyelvismeret miatt magyarnak regisztrálni felesleges.
Viszont mivel nem minden bankkártyát fogad el a Store, ezért érdemes olyan régiót választani, aminek a feltöltőkártyáját be tudod szerezni. (Magyarországon jellemzően a Magyar, Angol, USA és pár weboldalon a Japán feltöltőkártya is beszerezhető.)
Azért azt hozzátenném ha Európában veszel egy játékot ahoz nem tudsz USA storeban Dlc-t leszedni.
Ez forditva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!