Gears of war 2 multiplayer xbox 360 hogyan?

Figyelt kérdés
Most vettem egy xbox 360 at vettem ra live gold elofizetest es a gears of war 2ot be is allitottam minden van livem csak amikor elinditom a jatekot kivalasztom a tobbjatekos modot es vagy 20 perc utan talal egy jatekost es kesz valamit rosszul csinalok ? Rossz helyrol probalok multizni ? Nincs flashelve a box tehat eredeti a jatek
2014. máj. 13. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért éri meg barátlistáról meghívni embereket, mert az jóval rövidebb idő, nem kell annyit várakozni.

Ez az egy dolog amit elcsesztek egy kicsit a játékban, a co-op része viszont kiváló.

2014. máj. 14. 11:35
 2/6 A kérdező kommentje:
co-op az micsoda ? nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz így komolyabban ?!
2014. máj. 14. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
A co-op annyit tesz, hogy a játék "story"-át akár többen is végig tolhatjátok.
2014. máj. 15. 09:48
 4/6 A kérdező kommentje:
és azt hogy tudom beállítani ?
2014. máj. 15. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem akarok paraszt lenni, de magyar a játék második, és harmadik része is, a menü + felirat.

Egyszerűbb végig olvasgatnod, mint nekem fejből emlékezni.

Ott lesz a megoldás.

Jó játékot kívánok.

Itt az elején láthatsz egy kis segítséget.

http://www.youtube.com/watch?v=4NmeNlkHRuQ

2014. máj. 15. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy magyar kerestem is de az irasok teljesen masok a szerver nevek barmire ranyomok a baratlistat adja be 3 nap alatt 1x tudtam multizni azota se talal embert nem tudom melyik a legjobb beallitas neki
2014. máj. 16. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!