Tv vásárlásnál mire figyeljek?
Szeretnék megválni régi kis trubadúrládámtól.
Hd ready és Full HD között képileg mi a különbség,melyik ad szebb képet?
És mitől függ az,milyen gyorsan vált egyik adóról a másikra? Mert az ismerősömé baromi lassan jön be a kép csatorna váltásnál.
Illetve,ami nem smart tv,azzal meg tudom csinálni,hogy online elindítok egy filmet (pl. indavideo,youwatch ..) a laptopomon és azt összekötni a tv-vel?
Lány vagyok,nem igen értek hozzá,de ha lehet,szeretném olcsóbban megúszni.
Hd ready és Full HD között képileg mi a különbség,melyik ad szebb képet?
-A HD ready csak parasztvakítás, alacsony felbontású készülékre nem merik ráírni mennyi valójában, A HDready jobban hangzik.
És mitől függ az,milyen gyorsan vált egyik adóról a másikra? Mert az ismerősömé baromi lassan jön be a kép csatorna váltásnál.
-Az okostévéknél ez a helyzet a váltással.
Illetve,ami nem smart tv,azzal meg tudom csinálni,hogy online elindítok egy filmet (pl. indavideo,youwatch ..) a laptopomon és azt összekötni a tv-vel?
-Ha van a tévén és a laptopodon arra alkalmas csatlakozás akkor igen. A laptop típusa kell hozzá hogy biztosat mondhassunk.
Lány vagyok,nem igen értek hozzá,de ha lehet,szeretném olcsóbban megúszni.
-Az olcsóság az elvárásokkkal szemben áll, minél többet szeretnél, általában annál többe kerül. Egy semmi extrát nem nyújtó tévé olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!