Szóval ezt gondoltam , de szívesen meghallgatok bármit ezzel kapcsolatosan. Ja egyébként , amint az látható is a linkben , 240k lenne most a maximum , amit ki tudnék most adni gamer gépre. :-)
Érdemes várni az új videókártya generációra. Az rx 470 és 480 nemsokára jön ebbe az ársávba. Erősebbek lesznek, mint a 960.
2016. jún. 20. 06:35
2/9 A kérdező kommentje:
A táppal kapcsolatban , ezt tapasztalatból mondod ? Mert én úgy tudtam h a Chieftec minőségi, csak mert a 430 lehet hogy kevés lenne ebbe a gépbe,nem ?
A vga-król csak annyit, hogy úgy alapból amd-t nem szívesen vennék. Tudtommal az nvidia jobban támogatott, játékok terén, nem tudom miért , de jobban szeretnek arra fejleszteni. Egyébként nem vagyok egyik párti se, félreértés ne essék, csak ezeket hallottam, olvastam sok helyen. :-)
2016. jún. 20. 07:48
3/9 meszike91 válasza:
11k ért minőségi 500-as táp nincs. A Chieftec-nek is vannak szarabb tápjai.
Az a konfig 300-at se fogyaszt.
Lehet hogy az nvidia jobban támogatott. De az RX 480, akkor is sokkal erősebb.
2016. jún. 20. 10:17
4/9 meszike91 válasza:
Amúgy nekem is Chieftec tápom van. Én is azt hittem, hogy minőségi, pedig szar. Minig konkrét típusokat kell vizsgálni.
2016. jún. 20. 10:33
5/9 meszike91 válasza:
Látom a ház felsőtápos. Szerintem mindenképpen cseréld ki egy alsósra. Egy zalman z3 jobb lenne.
2016. jún. 20. 10:38
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor tulajdonképpen ami javítani valókat leírtál , a többi így jó ? Mert nekem ez lesz az első "nagy" gamer pc-m és úgy láttam , hogy a legfrissebb játékokat ultrán tudom játszani ezzel az géppel. Amiért viszont szerintem esélyes lehet nagyon az, hogy berakom majd az RX 480-at , hogy maga a gépet karácsonykor veszem meg, szóval addig gondolom új hardverek és árak lesznek, mégiscsak kb fél évről beszélünk addig.
2016. jún. 20. 11:46
7/9 meszike91 válasza:
Addig sok minden változhat.
2016. jún. 20. 12:34
8/9 A kérdező kommentje:
Tudom , csak mivel előtte csak inkább konzolon toltam , gondoltam muszáj lenne kicsit mélyebben bele ásnom magam és tippeket, tanácsokat kérnem karácsonyig , hogy aztán a legjobb első benyomásom lehessen a pc-kkel. Ja és köszi a tippeket meg egyebeket , sokat segítettél. :)
2016. jún. 20. 13:20
9/9 levente501 válasza:
Egy Gtx 960 igencsak meg fog küzdeni egy nagyobb címmel ultrán. Ez még nem az a kategória, ami ultrán futtatna játékokat. Én is azt mondom, hogy RX 480 sokkal jobb választás lenne 16 Gb rammal. Úgy tényleg elkezdhetnél "Ultrázni". Egy GTA V pl. biztos nem fog elmenni ultrán a jelenlegi konfiggal, de még megkockáztatom, hogy Very High-on se nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!