Mit csináljak a simsben?
Figyelt kérdés
Minden kiegészítő megvan és Sims 3-mal játszok.2016. jún. 25. 14:30
2/9 A kérdező kommentje:
Ez már uncsi
2016. jún. 25. 18:35
3/9 anonim válasza:
Egyedi bútorok, ruhák? Esetleg 5-6 gyerek egyszerre. Vagy tarts szünetet, menj ki a szabadba, játssz par napig/hétig más játékkal!
4/9 anonim válasza:
Próbálj meg sztár lenni, körbe utazni a világot, és ha van rá elég pénzed (na meg persze időd) szerezz diplomákat.
5/9 anonim válasza:
bakker örülnék ha meglenne az összes kiegészitő :D
6/9 anonim válasza:
Szia pl. gyűjts meteoritokat ékköveket érceket fedezz fel piramisokat csinálj küldetéseket stb. remélem tudtam segíteni:) egyébként most én is sims3 -azok a kiegészítőkből párat nemsokára telepítek de kiegészitők nélkül is van mit csinálni benne találd fel magad ;)
7/9 anonim válasza:
Szerezz nyaralókat különbféle helyekről (Al Simhara,Champ les sims,és Shang shimla)mind a háromban és mondjuk annyit ahány fő van vagy oszt be őket hogy mondjuk 6-tan vannak és mondjuk kettőnek itt kettőnek ott kettőnek amott lenne nyaralója
8/9 Csörgő Bence válasza:
Cheatelj! A Motherlode= +50000 pénz és ezzel a kóddal gyakorlatilag bármit megvehetsz. Ajánlom mellé a "testingcheatsenabled true" kódot, ezzel felhúzta tor a símek szükségleteit, szóval éjszaka is csinálhatnak vmit, nem kell megvÁrni amég kialusszák magukat.
9/9 anonim válasza:
Szerintem kavard meg a családfában a szálakat! Hozz össze pl egy lányt egy sráccal, legyen 2 gyerekük, majd a lány tesóját is hozd ösze ugyanezzek a pasival és legyen megint gyerek!
Hozz össze egy csajt több pasival, csak fantáziálj! A sok a gyerek, akkor sokkal izgibb a játék!! :D
Keress kihívásokat! Pl Perfect Genetics Challenge, 100 Baby Challenge, vagy még jobb: találj ki TE egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!