Nem működik a touchpad-em Acer laptopomon, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos nem működik a touchpad-em. Acer aspire laptopom van és mikor még windows 7 volt rajta, akkor működött. Aztán rátettem a win10-et és nem működött, így letöröltem a 10-et és a 7-et visszaraktam. Akkor ismét elkezdett működni. Azóta win8 van rajta és ismét nem működik. Az Fn+F7 kombinációt már próbáltam. Valakinek van valami ötlete?2016. jún. 27. 10:04
1/5 anonim válasza:
A drivert drissíteni kell a legújabb verzióra. Nagy az esélye, hogy a jelenlegi verziód nem kompatibilis a Win 10-zel.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom, es ezt hogyan tehetem meg?
2016. jún. 27. 14:56
4/5 anonim válasza:
Az acer Weboldaláról le kell tölteni a géphez való legfrissebb drivereket, és utána a régit törölni, majd az újat telepíteni.
5/5 anonim válasza:
Nekem Lenovo G50-es laptopom van, egyik napról a másikra nem működött a touchpad. Én is próbálkoztam az Fn+vlm. kombinációkkal, de nem működött. Ezt kell csinálni. Megnyitod a Vezérlőpultot, rámész az egérre, ott felugrik egy ablak, rányomsz az "Engedélyez" gombra, működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!