Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri megvárni az XBOX One...

Megéri megvárni az XBOX One S-t? (július)

Figyelt kérdés

Már nagyon szeretnék játszani, mert per pillanat nincs semmim amin tudnék, és már vettem volna is a One-t, amikor megláttam, hogy jön augusztusban a Slim. Szerintetek nyújt annyi pluszt, hogy megérje kivárni még azt az egy hónapot?

Már ki vagyok éhezve az xbox kockulásra :D

2016. júl. 1. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Én megvárnám.

Már elszólta magát valamelyik fejlesztő, hogy a one s-ben rejlő extra számítási kapacitást arra fogja használni, hogy ne akadjon annyira a játék mint a sima one-on

2016. júl. 2. 06:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor még kibírom :)
2016. júl. 2. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség hogy akad Xone az újabb Xone S meg nem! XD

Amúgy ha van 4k monitorod vagy tv-d akkor Xone S érdemes, ha nincs akkor jó a sima Xone is jóval jóval olcsóbban.

2016. júl. 2. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Minek kell pofázni, ha nem értesz hozzá?

A One s nem egyenlő a Scorpio-val.

Előbbi a One fejlettebb változata, utóbbi pedig a 4k-s xbox

2016. júl. 3. 05:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Jah hogy én vagyok a hülye oké...

Szerintem meg te nem vagy képben, Xone S képes 4K videókat lejátszani, és képeket megjeleníteni, sima Xone erre nem képes, illetve HDR támogatása is van a Xone S-nek!

Jah és elvileg igen 4K felskálázódik Xone S-> [link]

2016. júl. 3. 08:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Én amiatt várnám meg az S-t mert kisebb, belerakták a tápot és a kontroller is kényelmesebb lett. Nincs 4k-s tv-m szóval abból kimaradok.
2016. júl. 3. 14:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Arra jó hogy beférjen a polcba másra nem ha nincs 4k tv-d akkor felesleges az Xone S! :D

Amúgy 1tb Xone sima 70-80 garisan odaadják sőt...

2016. júl. 3. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Jaj, ki nem szarja le, hogy felskálázza, ha 900p-ben rendereli a képet?

4K játékhoz(pc-t érdemes venni) majd jön a ps4k, meg az xbox scorpio

2016. júl. 4. 07:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Már írták is ha nincs 4K TV-d akkor a XO is tökéletes választás és nem akadnak rajta a játékok, ezt valószínűleg olyan írta akinek nincs XO-ja a kontroller pedig nem kényelmesebb az XOS-nél ezt nem tudom honnan szedted, menj be egy üzletbe és próbáld ki az a legegyszerűbb.

Az hogy benne van táp még nem biztos hogy jobb főleg azért mert nem egy bepróbált dologról van szó és + hőt is fejleszt a konzol belsejében.

2016. júl. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!