Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miben halt meg kripton a rapper?

Miben halt meg kripton a rapper?

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szivrohamot kapott maszturbalas kozben
2023. jún. 8. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Ki az a Kripton?
2023. jún. 10. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy magyar rapper
2023. jún. 11. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Zokniban.
2023. júl. 5. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

50 Cent szingli? Tudtommal már nagyon régóta az, nem volt még házas sem, meg talán nem is akar lenni?

Arany élete van nyilván, lehet jobban leköti a barátság, a szórakozás, a társasági élet, a csajok stb. mint az, hogy ő most megházasodjon és hű maradjon feleségéhez?

Szalonsör kamu nélkül? Ki a rapper?

Az új reklámba ki az a férfi aki rappel? Zenész, vagy csak ismeretlen reklámarc?

Hogyan? Sziasztok rappelni Szeretnék, de olyan, 5 éves, hangom van Videóba hangüzenet be stb. És én ezt nagyon, szégyellem de úgy érzem mindenem...

Még annyi hogy, nem pörög a nyelvem, logopédushoz Pedig, nem szeretnék járni Továbbá valaki ingyen tudna egy alapot csinálni már meg van a szöveg.

Fehér bőrű rapper, aki alacsony és sapkát hord általában?

Egy videót szerkesztek,amiben Leiner Laura, Bexi-sorozatában szereplő embereket mutatom be, ahogy én elképzeltem őket. Ehhez kéne segítség, mert Pabló karakterénél megakadtam. Valaki ismer a fent leírt emberhez hasonlót? Köszönöm a segítséget!❤️

6ix9ine meg fog halni?

Sokan meg akarják ölni, ezért testőrökkel járkál az utcán, de ha valakinek van egy jó lövése akkor a csávó halott, a testőreitől függetlenül.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!