Augusztus 20-hoz közeledvén ti is érzitek a kihűlt lángos, meleg palacsinta finom illatát, a száraz falevelek keserédes, halk zörejét?

válasza:🌇❤️🌅
☘️

válasza:Engem boldoggá tesz ez az idő, nem bánnám, ha nem jönne vissza a 30 fok. Mondjuk úgy 25-27 max. Az a normális nyár, nem a negyven fokos hőguta.
Az augusztus 20. pedig nekem inkább állott főttkukorica, vattacukor, pörkölt mogyoróillat, és a vásári forgatag zaja.

válasza:"kit milyen étel-ital-nyalánkság, indít be Augusztus 20-a környékén!"
Fordulj pszichológushoz. Ételfétisről még nem hallottam, de te szerintem az vagy. 🤢
Komolyan, te szexuálisan begerjedsz egy ételre? Te beteg vagy. A kérdést jelentettem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én ezt mindig úgy értelmeztem, hogy valami erősen visszamaradott gyerekre utalhat, már csak abból kiindulva, hogy ő van leghátul :(
Balatoni strandon büfében ülni, lángost és palacsintát enni, jéghideg Soproni sört inni (2-3 korsó)?
Pl, ahogy szokták, találkoztam már olyannal, hogy nutellás palacsinta, senkii senkii, ilyenre! Hogy lehet ezt megoldani?
Érdekel, hogy hány százalékon vagytok?
Szerintem b****tt jó volt:D Szerintetek? Csak azt sajnálom, hogy nem adtak karszalagot.:C
Én mindig csak idős embereket látok rejtvényt fejteni, de én 19 éves létemre szoktam. :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!