Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Augusztus 20-hoz közeledvén...

Augusztus 20-hoz közeledvén ti is érzitek a kihűlt lángos, meleg palacsinta finom illatát, a száraz falevelek keserédes, halk zörejét?

Figyelt kérdés
Kérdésem egyéni költői stílusban íródott, hozzátok szólván kedves emberek!

2023. aug. 8. 05:08
A kérdező szavazást indított:
Ennek az évnek is hamar vége lesz!
Bontok egy sörikét, amíg le nem hull az első falevél, mert nem érdekel!
Te egy nagyon irodalmi személyiség lehetsz!
23 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Jövő héten 30 fok lesz. Kár, hogy dolgozom, egyébként mennék strandolni. ☺️ Úgyhogy én még reménykedem, hogy ez az egy hét hideg, mint ami most van, csak eltévedt, és még legalább egy hónapig lesz 30 fok..
2023. aug. 8. 05:59
 2/18 A kérdező kommentje:

🌇❤️🌅

☘️

2023. aug. 8. 06:14
 3/18 A kérdező kommentje:
A kenyér ünnepe lesz!
2023. aug. 8. 06:23
 4/18 A kérdező kommentje:
3. De legalább lesz az embereknek egy jól szórakozott napja!
2023. aug. 8. 06:25
 5/18 anonim ***** válasza:
48%

Engem boldoggá tesz ez az idő, nem bánnám, ha nem jönne vissza a 30 fok. Mondjuk úgy 25-27 max. Az a normális nyár, nem a negyven fokos hőguta.

Az augusztus 20. pedig nekem inkább állott főttkukorica, vattacukor, pörkölt mogyoróillat, és a vásári forgatag zaja.

2023. aug. 8. 06:49
 6/18 A kérdező kommentje:
És a tűzijátékot nem szereted, attól eltekintve hogy az adófizetők pénzéből pár csilliárdba kerül?
2023. aug. 8. 06:52
 7/18 A kérdező kommentje:
7. Kinek mi ugye. Engem ilyenkor már nagyon beindítanak a kenyértésztaszerű dolgok, például a kihűlt lángos, a meleg palacsinta, de akár a frissen sült kenyér is.
2023. aug. 8. 06:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Várom a további tippeket, kit milyen étel-ital-nyalánkság, indít be Augusztus 20-a környékén!
2023. aug. 8. 07:46
 9/18 anonim ***** válasza:
55%

"kit milyen étel-ital-nyalánkság, indít be Augusztus 20-a környékén!"

Fordulj pszichológushoz. Ételfétisről még nem hallottam, de te szerintem az vagy. 🤢

Komolyan, te szexuálisan begerjedsz egy ételre? Te beteg vagy. A kérdést jelentettem.

2023. aug. 8. 07:55
 10/18 anonim ***** válasza:
Szegény moderatorok kapják a melót rendesen
2023. aug. 8. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A krumplifejű palacsinta lényegében egy inzultus?

Én ezt mindig úgy értelmeztem, hogy valami erősen visszamaradott gyerekre utalhat, már csak abból kiindulva, hogy ő van leghátul :(

Mennyire irigylésreméltó ez?

Balatoni strandon büfében ülni, lángost és palacsintát enni, jéghideg Soproni sört inni (2-3 korsó)?

Hogyan tudom facen megváltoztatni a nevemet?

Pl, ahogy szokták, találkoztam már olyannal, hogy nutellás palacsinta, senkii senkii, ilyenre! Hogy lehet ezt megoldani?

Titeket zavar, ha lepontoznak gyakorin?

Érdekel, hogy hány százalékon vagytok?

Marilyn Manson BPpark koncert vélemények?

Szerintem b****tt jó volt:D Szerintetek? Csak azt sajnálom, hogy nem adtak karszalagot.:C

Ti szoktatok rejtvényt fejteni? Hány évesek vagytok (és milyen neműek)?

Én mindig csak idős embereket látok rejtvényt fejteni, de én 19 éves létemre szoktam. :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!