Hogyan látjátok a jövőt, ahol a mesterséges intelligenciát egyre többen használják a dolgozatok, esszék és szakdolgozatok megírásához, ami jelenleg is hatalmas problémát okoz már most az USA-ban?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Azért ha már programozás, azt a kódot meg is kell érteni, amit az AI ír. Nem lehet rá támaszkodni 100%-ra.
Írhat ő 80p soros kódot, ha az aki kérte, neki gőze nincs róla. Nem fogja tudni szerintem kiváltani az ebben dolgozókat, emiatt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én azt látom, hogyha részletes instrukciókat adsz neki, akkor ő is pontosabban dolgozik. Ez vonatkozik fogalmazásra meg programozásra is.
Arra például teljesen alkalmas, hogyha valamit idegen nyelven is be kell nyújtani, akkor azt lefordítsa, bár ezt elméletileg a translate is megcsinálja. Tapasztalatom szerint pontosabb a chat gpt.
Azt gondolom, hogy ez is, mint minden újdonság kap hideget-meleget, de ahogy telik az idő egyszerűen nem lehet majd elkerülni a használatát. Én elő is fizettem rá és használom napi szinten mindenre.
További kérdések:
Igen? Nem? Miért?
Mint minden férfinak a szép fiatal vékony vagy legalább átlagos nők tetszenek és max hűséges kapcsolatot vállalnék nem komolyat , jelentsen ez bármit. Tehát egész életembe egyedül voltam vagyok és leszek. Van így értelme ennek az egésznek ?
Irodai munkával elvagyok 1800 kalórián... de fizikai munkával és napi 20k lépéssel meg kienném a hűtőt...
Mármint nem úgy értem, hogy mondjuk jövőtervezés stb. hanem csak mikor random gondolkodtok valamin. Például én nyelvész dolgokon szoktam, hogy egy-egy szónak hány jelentése stb. lehet meg ilyenek (erről elég ennyi, mert tudom hogy a többségnek rémuncsi) meg vannak...
Én valahogy az egész életnek nem látom értelmét. Valóban sok mindent el lehet érni, csinálni. Gyerekkoromban mindenképp úgy voltam hogy felnőttként családalapítás, sok munka, ház vásárlás stb. Ma azonban már nem így gondolkozok. De mégis ezek a dolgok minek? Minek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!