Szombat esti sorozatnézés, filmnézéshez milyen rágcsálnivalókat szoktatok fogyasztani ?

válasza:En általában chipset vagy ropit, egy kis üdítővel!
Nyáron viszont jégkrémet :)

válasza:

válasza:

válasza:Don Pepe hamburger, pizza stb.
Chips azaz hagymás zöld Lays, Doritos szósszal stb

válasza:

válasza:Hát ha még akkor is zabálnék... :D
Semmilyet.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Legjobb sorozatok hbo max on?Írjatok több sorozatot! Köszönöm!
Van fen az interneten belűl vagy mi egy automatikus reklam blokkoló de miután újraindult a gépem (csak lekapcsolt mert nem volt bedugva)ezt az ikon eltünt jobb fölüli resznél azota indanal meg a youtu-bnál fokyton reklám jön be.Hpgyan tudnám ujra blokkolni ezeket...
Felregisztráltam, de nem tudom ingyenes-e. Az ingyenes regisztrációt választottam regisztrálásnál. Megnéztem a Jóban rosszban befejező epizódját, voltak benne reklámok és végig tudtam nézni. Kell majd ezért valahol fizetnem? Vagy ez ingyenes?
Most annyira jól esne egy ilyen magányos sorozatnézős, kávézós hétvége egyedül otthon. 22 éves vagyok. Egész héten kidolgoztam a lelkem is,barátom vidéken van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!