Mi a véleményetek Gulyás Marciról?
Figyelt kérdés
2025. febr. 15. 11:11
2/11 anonim 

válasza:

válasza:Egy nézhetetlen senki aki sztárnak képzeli magát. Két év múlva már senki sem fog rá emlékezni.
3/11 anonim 

válasza:

válasza:Idegesít ahogy politikai interjúkat csinál, agresszív, provokál.
A csatornát így összehozta az tiszteletreméltó, az életút interjúit nagyon szeretem.
7/11 anonim 

válasza:

válasza:Képtelen vagyok 20 mp nél tovább hallgatni, annyira irtitál is felidegesít ahogy hadar
8/11 anonim 

válasza:

válasza:Számomra fura, mert nem egyértelmű a politikai hovatartozása.
9/11 anonim 

válasza:

válasza:Amikor még csak az első beszélgetés zajlott le Magyar úrral, akkor még igencsak szimpi volt itt egy-két hozzászólónak, ugye?🤔😆
10/11 anonim 

válasza:

válasza:Nekem sose volt szimpi, egyik beszélgetésében sem.
Nagyon idegesítő hangja van, ahogy beszél az is nagyon fura. Régen ilyeneket nem engedtek mikrofon közelébe komoly műsorokban.
Számomra másnál is, mindig is nagyon kellemetlen volt ez a mű komolyság. Én most nagyon eljátszom, hogy én vagyok a nagyon nagy komoly riporter.
Kapcsolódó kérdések:
Kinek mi a véleménye erről az idézetről?
"Küzdj az óceánnal és elsüllyedsz"
Néha a süketség áldás lehet a bántalmazók ellen, de nem vagyok sportos, de edzet csávó... Hogyan álljak ki magamért?
Hogyan ne foglalkozzak mások véleményével ha hallom őket? Elvileg megunják ha egyáltalán nem foglalkozok velük?
Mi a véleményed a pottyantós budiról?
Végülis visszadják a természetnek ami az övé, nem a csatornába húzgáljuk.
Megváltozik a véleményed a barátodrol ha kiderül hogy szűz, és sose volt senkije pedig idősebb is nálad ?
Direkt nem a szex kategóriaba írtam, remélem nem rakják át.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!