Ki a "legkülönösebb" ember akit ismersz és milyen?

válasza:39 vagyok, most írhatnék valamelyik egyetemi professzoromról meg a bölcsességéről vagy kollégáról , de nem.
A legkülönösebb és legkülönlegesebb ember az életemben egy véletlen alkalmával mesismert fiatal ember.
Kívülről egy szolid, intelligens, jól öltözött szerény fiúcska kinézetét kelti. Jó vele beszélgetni, megértő és figyelmes. De ahogy szexuális téma kerül fel, megváltozik. Még a szemüvegét is leveszi, felcsillan a tekintete és egy magabiztos férfivé alakul. Ha normál beszélgetésnél remeg a hangja és dadogó is ez a szex hallatán mélyebbé és hibátlanná válik.
Nem tudom milyen eltérése vagy betegsége lenne, ha ez egyáltalán az. Nem volt orvoshoz, megszokta. Rendesen végzi a munkáját , főiskolát is végzett, normális tagja a társadalomnak.
Én hasonlóval sose találkoztam. 1 éve ismerem.

válasza:

válasza:Különöst kérdezett a kérdező.
Nem egoizmusból magamat mondom. Egyáltalán nem vagyok átlagos és legtöbb dologban nem megyek a tömeggel. Például fickóként elítélem az ellenséges versengéseket okozó meccseket, ezáltal nem tudok azonosulni kijárni meccsekre és sörözni a haverokkal. Átlagon felüli intelligenciámmal is kívülállónak érzem magamat az országban, nem tudom hasznosítani, és a szektás vakság most már végképpen feldühített. Mégsem járok külföldre és mégis az ország szépségeit szeretem felfedezni. Önmagamnak is ellentmondásos vagyok. Közben egyébként spektrumzavaros vagyok.

válasza:

válasza:2 ember volt ilyen: egy munkatársam és egy tanárom.
Az 1. olyan volt, mint egy pick-up tulajdonságai.
A 2. olyan volt elsőre és kinézetre is kicsit, mint Chuck Norris.
Kapcsolódó kérdések:
Az eladók beszóltak amikor vártam vissza az 50 ft visszzajárót. ,milyen vacak ember,: ezt mondták egymásnak rólam megvetően ezért a tettemért.
Másoknál úgy látom hogy teljesen véletlen jönnek az életébe az emberek, akár párkapcsolat akár barati. Még ha nincs is sok ismerőse akkor is időnként van aki meghívja, találkozni akar vele.
Úgy látom, körülöttem sokan 25 körül találják meg az igazit, meg szerintem ez egy ideális kör, van pár év a családalapításig ketten élni. Most aki 30 felett találja meg ott azért az idő is sürget.
Miért hasznosabbak a társadalomnak a médiaszereplők?
Kell vele foglalkoznom különösképp? Vagy úgyse mennek vele semmire mivel az én telefonszámomra jött a kód.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!