Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért èri meg az olyan helyekn...

Miért èri meg az olyan helyeknek ahol korlátlan italfogyasztás van 5000 forintért?

Figyelt kérdés
Múlthéten voltam Renegade nevű szórakozóhelyen 5k volt a korlátlan ital. Megittam 8 koktélt ,10 sört, 8x4cl jagermaistert, es mindhez kértem uveges pepsit. ezt bárhogy szàmolom egy helyen kb koktél 24 ezer sör 15 ezer jagermaister 12 ezer uveges colak hozza 8 ezer osszesen kb 60 ezret leittam szórakozóhelyes áron. Miért éri ez meg nekik? De van ilyen hely Pesten is a club morrisons oda szoktam járni, mert nagyon sok piától tudok berúgni es kocsmába ha iszok az nagyon drágán jönne ki.

aug. 8. 18:45
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
nekem ez csak jó , csak érdekel miért éri ez meg a helynek
aug. 8. 18:46
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Azért, mert nem akar mindenki úgy berúgni, mint Te.
aug. 8. 18:48
 3/17 anonim ***** válasza:
25%
Mert összeöntik és felszolgálják amit máshol meghagytak! egészségesdre😀
aug. 8. 19:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezzel bevonzzák a vendéget, aki az ital mellett jellemzően rendel mást is.
aug. 8. 19:32
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

- koktél 24 ezer sör 15 ezer jagermaister 12 ezer uveges colak hozza 8 ezer osszesen kb 60 ezret leittam -

Akkor te meg nem ismered a piák nagykereskedelmi beszerzési árait.

240 Ft + 150 Ft + 120 Ft + 80 Ft = 600 Ft te meg fizettél 5ezret 🤣

aug. 8. 19:42
 6/17 qkker1 ***** válasza:
50%
Nincs ilyen alkesz, aki ennyit bírna vedelni, ne kamuzz!
aug. 8. 19:43
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
6 Pedig van.
aug. 8. 20:14
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

A kérdésre: ha 100 ember jön oda, ebböl kettö, aki ennyire alkoholista, a többség jóval kevesebbet fogyaszt nálad, meg a legtöbb esetben eszik is, ami szintén bevétel.

Másrészt meg még a te fogyasztásod is a határ alatt van, mégha csak kicsivel is, mert ök nem a szomszég üzletböl szerzik be, hanem nagykeráron.

aug. 8. 20:32
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként fizikai képtelenség egy embernél ennyit meginni.
aug. 8. 21:01
 10/17 anonim ***** válasza:
46%

9-es: csak tréning kérdése, meg idöbe telik, nem egyszerre issza meg mindet.

A nagybátyám rendszeresen egy-egy családi összejövetelnél egy LÁDA sört ivozz meg egyedül, ami testvérek között is 10 liter. Igaz, 2-4 óra alatt, de nem okozott gondot neki.

aug. 8. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Peaches and Cream, Nagymező utca 46-48. Tényleg 1000 Ft-ért All you can drink van?

Ezt reklámozzák videóban a Facebookon. Mik a feltételei ennek? Bizonyos időpontokban csak?

A peaches&creamben még él a korlátlan italfogyasztós karszalag?

Ha igen akkor mennyibe kerül és mennyire éri meg? Valahol azt hallottam, hogy csak 1 óráig él az "all you can drink", ez igaz?

Korlátlan italfogyasztásos helyek BP-n?

Mori2-n kívül. Köszi a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!